keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Ajatukset talvessa

Voi kun olisi mukava pitkästä aikaa aloittaa ohjatut treenit, siis niissä käyminen oman koiran kanssa. Mulla on kyllä ryhmä tulossa itsellekin talvikaudelle, että voishan tässä alkaa vaikka syynäämään tulevia koirakoita ja etukäteen vähän kysellä heiltä kauden tavoitteista ja muista fiiliksistä. Saisin vähän tätä omaa syysmasennusta nakeltua kauemmas, kun pääsisi edes muiden tavoitteita fiilistelemään ;)

Yksin treenaaminen ei ole kovin hohdokasta ja nyt jotenkin tuntuu, että on vain jäänyt jankkaamaan paikoilleen muutenkin. Kotona pitäisi alkaa itse jumppaamaan ja Lisa myös, toin jumppapallonkin sitä varten viimeviikolla. Tosi hyvin se pysyy siinä päällä näköjään lähtökohtaisestikin, mutta nyt pitäisi sitten opettaa vielä pari niksiä käskyn kanssa, että siinä olisi helpompi jumpata koiralla. Oma jumppa saisi keskittyä tuonne lantion ja selän alueelle, se mulla vaatis kovastikin remppaa, liekö lasten tekemisellä osuutta asiaan :P

Eilen tulostin netistä lähes 50-sivuisen nivaskan tekstiä koiran lihaksista, niiden origot-insertiot ja toiminta / tehtävät - englanniksi. Nyt siis olen aloittanut suomentamaan ja latinaistamaan niitä, jos vaikka päähän jäisi vielä jotain lisää. Pakko on vain myöntää, että koen anatomian opinnot mielenkiintoisiksi ja vielä enenevässä määrin, mitä enemmän niistä ymmärtää. Jonkin verran niitä piirtelenkin paperille, kun saisi vielä tosissaan ajatuksella piirrettyä niitä, niin voisi postailla niitä tuonne kynäblogin puolelle.

Yksi kolmivärinen apina yrittää kainaloni kautta työntyä työpöydälle ja tärisee ja haukottelee selkäni takana vinkuen, joten täytyy ilmeisesti lähteä ravitsemaan ruokakuntaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti