sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Talvikausi alkaa

Eilen olin reipas ja kuljetin esteet agilitykentältä pois. Surku tulee, kun pitkä talvi on taas edessä. Kontaktit jäi vielä sinne, mutta suunnitelmissa olisi vielä puomi tai A tuoda sisäpihalle ja muutkin kontaktit siirtää sellaiselle paikalle, että ne saa tarvittaessa esiin aiemmin sitten kun aurinko alkaa taas lämmittää.

Omalle pihalle virittelin nyt keppien lisäksi kolme hyppyä, enkä malttanut olla Lisan kanssa treenaamatta, kunnes sisälle tultuani ja kalenteria päivitettyäni muistin, että meillähän oli ollut juuri hierontapäivä eilen. Että vähän hukkaan meni nyt se hieronta, vaikka Lisa ensimmäistä kertaa olikin niin rento, että nukahti hierottaessa :)

Treenit meni kuitenkin hienosti, paitsi puomin alastulotreeni, jonka pilasin ihan totaalisesti. Miksi sitä onkin aina niin typerä, että hoppuilee? No, ensi kerralla sitten taas oppien mukaisesti, saa olla nyt vähän aikaa tauolla. Niitä tyhmyyksiä ei sentään tullut videoitua.

Pihalla harkattiin sokkareita, niistoa ja sylikäännöksiä, niistoilla Lisa toimii hyvin, samoin sylkkäreillä, jopa sokeavienti pujottelulle onnistui poikkeuksetta mainiosti, hieno tyttö! Alemmalla videolla harjoitellaan pujottelun umpikulmaa, videon toisella pätkällä jos katsoo tarkkaan, näkee Lisan pätevämmän ratkaisun minun pujottelulle vientiin ja kyllähän sen huomaa, että vien aivan liian kauan ja koira joutuu tekemään ihan turhaa mutkaa, joten Lisa päätti oikaista :) Sylkkärillä vienti onnistuikin sitten paljon paremmin.



Muutenkin oma ohjaus on kyllä niin töksähtelevää ja kömpelöä. Auttaisikohan se fyssarilla käynti itseä? Olen ollut niin jumissa jo useamman kuukauden (vuoden) ajan :/

Joren kanssa otin eilen ja tänään hienosti hihnassa treeniä naksun avulla. Eli haen vain sitä positiivista vahvistamista asioihin jotka se ihan itse hoksaa ja niitä tarjoaa. Valitettavasti vain meidän hipihiljainen metsäpolkukin tarjoaa liikaa ja pahinta mahdollista häiriötä tälle pojalle - riistan hajuja. Joten tälle aamulle hihnatreeni jäi melkoisen lyhyeksi. Ei vielä tarvittaisi ihan niin isoja ärsykkeitä, melkein sama kun laitettaisiin pupu juoksemaan nenän edestä kun pyydetään istumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti