keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Kyllä minä niin mieleni pahoitin

Alueellisesta valmennuksesta tuli nyt lopulta tietoa. Aiemmin jo sain tietää, että koulutusmaksu, ainakin nyt ensimmäiseltä kerralta onkin arvioitua isompi. Haarukkakin oli sellainen, että hinta jopa yli tuplaantui alkup. arviosta. Eihän meillä ole siis varaa osallistua molempina päivinä ja saa nyt sitten jatkossa nähdä, jos edes joka kuu. Onhan se hienoa kai, että saadaan huippukouluttajia käymään täällä pohjoisessa, enempi arvostaisin sellaista todellista valmennussuhdetta, jonkin ei niin hienon kouluttajan kanssakin ;) Hmm. Mutta katsellaan ja kuunnellaan mitä tuleman pitää. Ehkei valmennukset vaan sitten ole minua varten. Pitää opetella itse miten sitä koiraa koulutetaan niin, että pääsee Etelä-Arfikkaan MM-kisoihin tai sinne seuraavaan paikkaan.

Aloitin Lisan kanssa nyt rohkeasti keinutreenin. Menin vettä litisevälle kentälle eilen pussi täynnä nakkia ja roadkill-kettuorava toisessa taskussa (löysin sille oikean nimenkin). Ajattelin, että näin se Foxykin oppi tykkäämään keinusta, kun sille vaan viljeli tarpeeksi tiuhaan nakkia ja sitä sai aina. Lisan kanssa vaikutti myös siltä, että se toimi. Nakkia keinun päähän, koira himpsii niitä syömään ja lasketaan keinu alas. Lopulta päästin keinun alas heti kun se tuli päähän ja ihan viimeisellä kerralla se teki sen itse ihan nopeasti ja jäi 2o2o:hon, joten roadkill-kettuorava suuhun ja sisälle. Hienosti meni ja olin tyytyväinen!

Tänä aamuna otin aamulenkin jälkeen taas pari kolme nakkimakkarakeinua, nyt taas aloittamalla alusta ja päästämällä keinun alas. Se pysyy siinä mainiosti, kissa kun on. Siltä vain on puuttunut se lopullinen älynväläys siitä, mitä siinä keinulla oikeastaan kuuluu tehdä. Ei varota, vaan täysillä päähän ja huistömpsalas. Lisakin on niin kevyt, ettei se huistömpsalas ole edes niin kova tömpsäys. Siksi kai se keinun suorittaminenkin on ollut kohtuu hidas.

Laatikointia voisi taas viritellä tälle viikkoa. Tekisi mieli alkaa treenauttamaan alastulokontakteille etenemistäkin, mutta ehkä odotan nyt tuohon sunnuntaihin asti ja katsotaan sitä sitten sen jälkeen, jos vaikka saisi sieltä jotain oikeasti hyviä ideoitakin.

Jos sitten seuraavaan postaukseen se erkkariarvostelu ja jotain kuvia reissusta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti