lauantai 27. lokakuuta 2012

Sitä samaa

Olen kahlannut läpi treeniblogeja ja erityisesti sellaisista vaiheista, jossa Lisan kanssa nyt ollaan, kisaura korkattu juuri tai kohta korkattava, kun treenien alla on paljolti samoja asioita. Yrittänyt kai sillä hakea inota omaan treeniin ja ehkä vähän siinä onnistuenkin.

Ao. videopätkä on keskiviikolta, ollaan tosiaan jääty vähän jankkaamaan treeniaiheiden suhteen ja tänään otinkin sitten vaihteeksi pujottelun avokulmaa. Lisa hakee hyvin avokulmankin n. 2-3 metrin etäisyydeltä, kauempaa lähetettynä meinaa edistää vähä liikaa. Samoin otettiin pitkästä aikaa Aan alastuloa vauhdissa, niin että pyrin itse jäämään taakse ja etupalkkana pallo. Ihan kivasti sujui.

Välillä käytiin jäähdyttelemässä ja lopuksi vielä pitkä vapaana kirmattu metsälenkki molempien koirien kanssa, niin että mahtaa illalla olla palautteleva lenkki paikallaan, sen verran lujaa menoa oli se. Sen takia olen nyt pari päivää pitänyt treenitaukoa, että on ollut ajatuksissa hieroa Lisa ja käsitellä samalla selkäranka sekä nivelet. Ei ole sen suurempaa syytää epäillä jumeja, enkä ole nyt sitten ehtinyt hierokaan suunnitellusti, mutta nyt päästin ne tosiaan revittelemään niin, että huomenna taidetaan viimeistään se hierontatuokio pitää.


Tosi kauniita on olleet nämä pakkaspäivät. Meille ei ole lunta tullut sitten sen viikon takaisen pyrypäivän, sitäkin jo odotellessa. Pakkaseenkin on jo alkanut tottua, kun ne ihan ekat kylmät tuntuivat aika kamalilta ja kalseilta.

Jos ensi viikon teemaksi ottaisinkin temput ja jumppatreenin ja jättäisin tuon pihatreenin vähemmälle, jotenkin tuntuu, että siitä on vähän menossa maku. Liekö se tosiaan sitä, että yksin on treenattu jo niin kauan. Lisa ei edes oikeasti osaa mitään temppuja. Paitsi kiivetä vessajakkaralle onoffiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti