keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Vettä

Muualla on tullut litroittain lunta ja meillä pelkkää vettä. Toissa yönä täällä oli tullut luntakin, mutta aamusta kun heräili se oli jo kovaa vauhtia sulamassa pois ja eilinen oli aivan kaamea syysmyrkäkkäpäivä kaatosateineen. Koirat aivan hepulissa sisällä koko päivän, kun vain aamulla saaneet käydä pidemmästi ulkoilemassa, ei puhettakaan, että olisi lähtenyt lasten kanssa huvikseni ulkoilemaan eilen, Ossin vaunutkaan hyvä jos pystyssä pysyivät sen aikaa kun sain sen nukahtamaan.

Tänään ajattelinkin sitten käyttää hyväkseni sulaneen puomipinnan ja päiväsellä ottaa maltillisesti puomin alatuloa Juha O.:n ohjeiden mukaisesti.

Ja ei, ei olla saatu jumpattuakaan. Hieroin Lisan sunnuntaina, vasen takajalka oli jäykkä polven ja nivelten mobilisoinnissa erityisesti polvinivelen ojennus kinnasi. Kireyttä siis jälleen kerran gastrocnemius, semitendinosus, semimembranosus lihaksissa. Liikkeessä ei minusta jäykkyyttä selkeästi ainakaan huomaa. Nyt tosin kun säät ovat mitä ovat, ulkona liikkuminen on aika himpsimistä, puhumattakaan siitä, että vaatettakin joutuu laittamaan. Odotan vielä uutta takkia - toivottavasti se on sopiva! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti