torstai 18. lokakuuta 2012

Lasten kanssa

Tänään kokeilussa ensimmäistä kertaa koko porukalla treeneihin lähtö, siis sekä omat että karvaiset lapset pakattiin autoon ja huristeltiin Kallille. Kaikki kävi oikeinkin kätevästi; Ossi nukkui treenien ajan ja Ilselle oli kaveri tyhjentämässä kaakaotermaria ja keksipaketinjämiä :) Jore ei päässyt treenaamaan, joten se piti seuraa nukkuvalle Ossille radion ylläpitäessä ääntä niin, ettei treeniäänet ja muiden koiren haukku tai vinkuna olisi niin hyvin kantautunut autoon, että Joren olisi tarvinnut alkaa ilmoittamaan itsestään; ja rauhallisesti se autossa osasi ollakin.

Lisan kanssa treenattiin puomin alastuloa omana yksikkönään etupalkalla, pikkuisen pujottelua (malttamattomuutta havaittavissa mm. harjoituksessa, jossa pujottelu päättyi aivan kentän rajalle, niin ettei rataa voinut jatkaa metsikköönkään) ja kolme kertaa hyppysarjaa, jossa tiukka käännös valssin kera (2.-3.) sekä takaakierto-niisto (5.) niin, että lisäsin vauhtia joka kerralle. Tämä oli siis oikeastaan treeni minulle - miten jättää koira tekemään ja mennä sen sijaan itse rohkeasti eteen. Jättämään pystyi hyvin mm. 3. ja 5. hypyille, kun vain saattoi ensin loppuun asti huolellisesti.

                                                  5. |                                  | 2.
                                               
                                                              /4.         3. __             __ 
                                             6.__                                                     1.

Lopuksi otettiin Jorekin mukaan jäähdyttelylle, se haukkui ihanasti ensimmäisen puolikkaan matkasta, takaisin tullessa osasi olla jo jotakuinkin hiljaa, jos pysyttiin liikkeessä tai vastaavasti se sai katsella jotain mikä liikkui. Voi huokaus sen kanssa, paljon on työtä jäänyt tekemättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti