tiistai 26. lokakuuta 2010

Neuvolassa - At The Doctor Lady

Pikku poijjaat pääs käymään lääkäritätin luona tänään. Jorpula tavanomaiseen tapaansa protestoi hyvin äänekkäästi koppaan laittamista, Aapo ressukka pisti vain tiukalle kiepille ja koetti kai nukkua... Kyllähän se matka siinä sujui, ei sentään koko matkaa elämöity. Lääkärissä olivat oikein innoissaan menossa joka paikkaan. Aapo sai nousta pöydälle ensin, sitä vähän jänskätti ja vingututtikin, sirun laittaminen se vasta inhaa olikin ja itku siinä pääsi! Mutta terveeksi poika todettiin ja laskettiin alas. Sitten vasta äiti hoksasi antaa nakkia.

Jore pääsi pöydälle seuraavaksi, nakin tuoksusta huumaantuneena se sinkoili joka suuntaan eikä olisi ollenkaan antanut pitää kiinni, hermostui ihan tyystin välillä, mutta antoi hiljaa laittaa rokotteen, siru vähän kirpaisi, mutta nakki onneksi lievitti pahinta tuskaa. Jore todettiin myös ihan terveeksi nassikaksi. Sen jälkeen piti vähän nahistella pitkin lattioita niin että lattiakaivo irtosi ja Aapon jalka upposi sinne. Se olikin mielenkiintoista, poikien mielestä siis.

Paluumatka oli paljon hiljaisempi ja kotonakin pojat ovat lähinnä nukkua tuhuuttaneet tänään. Ilsen pieneksi käyneestä syöttötulin pehmusteesta tuli ihan suokkaripaikka ja siihen piti mahtua molempien!

Pöpperöiset pojat
















The boys were meeting the doctor lady today and it all went fine. Only Jorek thought it best to analyse in a rather clamorous way how he felt about traveling by car, luckily on the way back he was too tired to utter a sound. He too was a little bolder on the table, trying to escape the tight grip, but let the chip to be put as well as the vaccination. Both of the boys were inspected healthy! :)

Rest of the day was spent very much at sleep.... zzzzZZZZ. Me too, gotta get to bed now. I had a long night trying to fit the training tables for the winter season to fit every ones preferences with a group of other trainers... oh, it's a hard job!!! :P I'm to be there every monday all night and train a group on tuesdays too.

2 kommenttia:

  1. Ai kamala kuinka hauska lääkärissäkäynti:) Voin vaan sieluni silmin kuvitella jätkät siellä...

    VastaaPoista