maanantai 4. lokakuuta 2010

Kuvapläjäys!

Hiljaisen viikon ja viikonlopunkin jälkeen vähän useampi kuva on varmasti tarpeen!

Tavoitteena oli otoksia pentujen nassuista, Turosta on vaikea saada kuvia, kun se ei malta aloillaan ollenkaan niin kauan kuin Allu... Pojilla on aikas erimalliset päät, molemmat ihania, mutta jännä nähdä kuinka malli muuttuu/säilyy iän myötä. Jotenkin tulee ihan mieleen Turon päänmallista sileäkarvainen, vaikkei muu karva oikein anna olettaa niin.. Sillä ei kuitenkaan ole vielä partaa tai muutenkaan naamakarvoja, kun vertaa veljeensä.






















Allu löysi hauskan narumytyn, pääkuvat onnistuivat paljon paremmin sen kanssa touhutessa, kuin kädessä pitämällä :)





















































Turo ojensi Mollamaijaa.



















Ja sen jälkeen Allua.
































Ruokatauko... ne ei oikeasti ole vielä NOIN isoja! :0

















Osaa ne vaan olla aika veikeitä... :D

4 kommenttia:

  1. Hei! Loistava pläjäys! Vaikka molemmat pojat on ihania ni kyllä tuo Allun katse sulattaa sydämen, voisko olla suloisempaa!! Ja narumytyn kans puuhastelu on niin hauskaa että ei voi ku nauraa!! Kahessa viikossa kasvaneet ihan hurjasti!
    Terkuin toisen pojan tuleva ihmisäiskä Anne

    VastaaPoista
  2. Täällä odotellaankin vierailua, ennenkuin ehtivät liian isoiksi! Alkavat olla aika riiviöitä jo ;) Tänään on taas treenit, mutta muut illat vapaita!

    VastaaPoista
  3. Hei! Juu, kovasti tekee mieli päästä teitä tervehtiin! Eilen illalla kotiuduin reissusta ja nyt on virtanen vähissä sekä joitain pakollisia asioita jotka täytyy nyt ekaks hoitaa mut sit kiiruhan teille! La-Su menee Kassin kisoissa mut yritän päästä ennen viikonvaihetta Ke,To tai viimeistään Pe käymään,pistän sulle viel viestiä ni sovitaan soppeli ajankohta, terkuin Anne

    VastaaPoista
  4. Voi ei, repiikö ne upsy daisyä =( Ei auta näyttää kuvia Jennalle, se on suuri suosikki ;) Kerrassaan mainioita jätkiä! Kohta mie pääsen niitä lullutteleen, en malta odottaa!!!

    VastaaPoista