perjantai 29. lokakuuta 2010

Pökö was here

Jos kuvittelin, että täällä rauhoittuisi vähän, kun Aapo lähtee omaan kotiinsa, niin erehdyin... Sen sijaan, että Jorella olisi Aapo kiusattavanaan ja leikkikaverina, se kiusaa vanhempia eikä se ole ollenkaan niin rauhallista, vaikka kyllähän se poikakin kasvaa koko ajan ja leikit villiintyy päivä päivältä. Mutta on siinä kyllä työn sarkaa tuossa pallerossa - huhhuijaa... :P

Aapo lähti Annen ja Sepon matkaan keskiviikko iltana ja olen jo saanut useita tilannepäivityksiä, kuinka Aapon uusi elämä on lähtenyt käyntiin Iines-parsonin kaverina :) Näemme onneksi sunnuntaina taas, ettei ehdi tulla liian ikävä ;)

"Nyt ollaan enää minä ja mamma..." "Nu är det bara jag och mamma..."




















Meillä oli pari päivää vieraita kotikonnuilta, veljeni ja hänen maikkunsa :) Myös valkoinen kääpiösnautseri Pökö oli tällä kertaa mukana ja käytiinpä me tänä aamuna lenkilläkin kera Lisan ja Rommin :) Pökö on pikkuisen varovaisempi käppänä-piikanen, mutta kun pidettiin huolta että Rommilla oli muuta tekemistä, eli keppejä, niin lenkkeily meni vallan mainiosti näiden kolmenkin kesken.

Aapo left us on wednesdays and it sounds like he's been getting along fine in his new family and with the elderly parson russell terrier bitch Iines. :) We wish all the best for Aapo and his family in Tornio! Luckily they live so near and we'll be seeing each other again on sunday :D

We had visitors this week, my brother from Kajaani and his Maikki :) They have a lovely little miniature schnauzer Pökö, who is a little shy and was quite frightened of both our smallest guy as well as the bigger ones... but she survived well from a trip in the forest with two of our wild bits with us - Rommi and Lisa. We just had to make sure Rommi had something else on his mind than teasing Pökö, such as:























And carrying around a large chunk of birch wood with a big fungus growing from it, eww! :P

2 kommenttia:

  1. Etpä ole kerinnyt paljon Aapoa ikävöidä, kun olette saaneet pitää vieraita luonanne.
    Muuten, oletteko jo saaneet kaivon?
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Ei ole kaivoa vieläkään... :P Aina löytyy joku tekosyy tai veruke, miksi eivät ole päässeet tai eivät pääse tulemaan. Ehkäpä kohta avataan piha ja laitetaan putket kaivon sijaan.

    VastaaPoista