maanantai 4. lokakuuta 2010

MM-kisat

MM-kisat Saksassa on ohi. Parhaiten menestynyt suomalainen oli Jari sijoittuen toiseksi yksilökisoissa. Jari ja Frodo kuuluivat myös medi-joukkueeseen, joka voitti pronssia. Parson Kvido tsekeistä otti hopeaa mineissä, hauskaa sekin, vaikkei Suomen oma Nekku sijoituksille selvinnytkään.

Taso mineissä oli huikea - nopeita koiria on ollut paljon... Ensi vuonna pitänee harkita MM-kisaviikonlopun pyhittämistä kokonaan kisoille (jos ei vaan taas satu Ilsen synttäreiden aikaan.... :P Olisi niin hienoa tilata tuo live-stream paketti ja kutsua vaikka pari muuta agilityintoilijaa sitä tänne seuraamaan :) Oma kotikatsomo! Tänä vuonna se ei olisi synttärivierasmäärän takia edes onnistunut, mutta ehkä ensivuonna? Tänne blogiin voikin ilmoittautua innokkaat kotikatsoilijat :) Ehkä 5 - 7 mahtuisi olohuoneeseen mukavasti... loput lattialle ;) Niin, jos siis live-streamia on edes tarjolla.

CarinaT otti Lisan kanssa treeniä eilen illalla vieraiden lähdettyä. Ollaan suunniteltu, nyt kun Carinalla ei ole kisa- tai treenikoiraa, että kuljetaan talvi kimpassa treeneihin, Carina Lisan kanssa ja minä Foxyn kanssa. Katsotaan nyt sitten, saadaanko typykät kisakuntoon milloinka, olisi hauska päästä starttaamaan yhtä aikaa niiden kanssa. Foxyn kanssa otin aamulla pariin otteeseen keppejä, intoa sillä kyllä on, mutta kuntoa ei. Lisan kepit etenee melko hienosti, kontaktitreenit hitaasti. Toivotaan kovasti, että niihin pätisi sanonta hiljaa hyvä tulee, koska hiljaista menoa niiden kanssa on. Nyt saatiin suoritus oikeanlaiseksi Carinan avustuksella. Carina piti palloa ja Lisa syöksyy kontaktille pallon kiilto silmissä, pysäytys hihnan päähän, kehu ja vapautus pallolle. Katse koiralla koko ajan tiiviisti pallossa. Sama tavoite oli keppien kanssa. Treenata pitäisi vain himpun verran useammin noita kontakteja ja juuri tuolla tavalla.

Lupasin Allusta uuden kuvan paremmalla ajalla. Tässäpä se :) Pojat ottaa jo aika kiivastakin matsia keskenään, aika tasaväkisiä ovat luonteeltaan, mutta Turo ehkä himpun verran tulisempi vielä. Pienet hännät on niin täpäkästi pystyssä koko ajan, mitä ikinä vain sattuvatkaan touhuamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti