sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Pönötystä

Turo oli hereillä ja minulla oli kuvaajaehdokkaita että päätin kuvauttaa sitä vähän :) Hienosti seisoikin jauhelihan avustuksella! Pennut ovat nyt 4 viikkoa ja 4 päivää vanhoja.


















Allu taas oli juuri herännyt, jos edes oikein kunnolla herännyt, sillä se simahti käsiin heti uudestaan, kun nostin sen pöydältä pois, reppana, joten kuvat olivat myös sen mukaisia... :) Kokeillaan sen kanssa myöhemmin uudestaan paremmalla ajalla.
















Foxy on ollut tiukalla linjalla muiden koirien kanssa tänä viikonloppuna, kun meillä on Ilsen synttäreiden takia ollut melko hulinat talossa. Vieraat ovat saaneet katsoa ja lulluttaa pentuja mielin määrin, mutta Lisaa on täytynyt kurittaa kahteenkin otteeseen vähän kovemmalla kädellä, eikä me olla nyt annettu muiden koirien olla irti alakerrassa ollenkaan, paitsi minun vanhempieni irlanninsetteri Lukas, joka ei muista koirista, saati pennuista piittaa.

Foxy kävi veljen kanssa vaunulenkillä päivällä, mutta oli ilmeisesti tuumannut, että reitti vei vähän turhan kauas, sillä veli soitteli kesken lenkin, että Foxy oli ottanut hatkat! Esa lähti sitä vastaan kylille ja pian se tulikin omin päin pihaan ja juoksi sisälle hurjasti hengästyneenä häntä heiluen kovasti! Ensin se tervehti kahvivieraat ja sitten nopsaan pennut tarkistamaan, jotka nukkua tuhuuttivat edelleen. Mikä lie viiraus, eipä tuo ole monesti kyllä lenkillä käynytkään vieraiden kanssa, mutta ehkäpä pennuilla oli aika iso osansa tässä kotiinpaluussa kuitenkin.

1 kommentti:

  1. Vähänkö suloisia olivat livenäkin . Turo hurmasi jopa Mikan , joka muka ei ole niin koiraihminen :)))

    VastaaPoista