perjantai 8. lokakuuta 2010

EPIKSET!

Ajateltiin, tai minä ajattelin, että CarinaT:n ja Marjaanan kanssa järjestettäisiin epikset täällä meillä :) Aluperin ajattelin, että ne olisi parsonepikset, vähän niin kuin kyydin puutteessa virallisiin parsonagimestiksiin järjestetään omat täällä pohjoisessa, mutta tähän asti löytyy vain kiinnostuneita, mutta ei varmoja paikalle pääsijöitä. Joten saa nähdä, laajennettaisiinko osallistujakuntaa niin, että kaikenrotuiset saisivat tulla kisaamaan.. Jos ketään kiinnostaa sittenkään ;D

Marjaana kävi tyttärten kanssa meitä tervehtimässä tänään ja otti muutaman laadukkaamman oloisen kuvan karvaisista ipanoistakin, jospas siellä tosiaan oli muutama onnistunut, kuten näytti, niin voisin jotain vähän nätimpääkin sitten julkaista täällä blogissa! :) Pitää kyllä saada se oma järkkäri. Sitten joskus.

Eilen sain valmiiksi myös jotain kauan projektin alla ollutta.... Nimittäin kuvat Anne-Marin karvaisista ipanoista. Nämähän olivat palkintoina arvonnasta blogin 10 000. kävijän kunniaksi, joskus maaliskuussa tai jotain.. Lupasin kuvat valmistuttuaan julkaista, joten tässäpä ne. Ne on kameralla otettu alkuperäisistä, kun ei meidän skannerikaan ole kovin korkealaatuinen, joten kuvat eivät aivan pääse oikeuksiinsa.... Ja edelleen olen sitä mieltä, että parsonit - johtuneeko siitä, että se on oma rotu ja niiden kanssa on jotenkin erityistarkka, eikä mihinkään osaa olla tyytväinen - on vaikeita piirtää!

Tässä Anskulta saamani kuva Nyytistä























Ja oman käden tuotos:























Ja myös pikkuinen Vanilla :)
























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti