maanantai 11. lokakuuta 2010

Foxyn puomi ja sen kontaktit

Nyt on ihan pakko tulla kertomaan Foxyn treeneistä :D Otin rimat alhaalla saman radanpätkän kuin Lisa lauantaina ja se meni sen ykkösellä nappiin! Siinä on jopa putki tyrkyllä, mutta vedättämällä oikealle esteelle samalla tavalla kuin Lisa se toimi hienosti, vaikka Foxy tunnetusti tekee herkästi omia päätelmiään radan kulusta, tämän suhteen tauko on varmasti tehnyt terää! Kerran vain otettiin rata ja sitten kontaktiharkkaa, hyvin pitkästä aikaa... Minulla oli pallo ja ruokakuppi, että pallo näkyy pitkän nurmen seasta.

Ruokakuppi palloineen puolentoista metrin päähän kontaktikapistuksesta Foxy kiipee käskyllä kontaktille Paikka -käsky sattumanvaraisesti (ennen siis pysähtyi aina heti, kun sanoin paikka olipa se vielä ehtinyt kontaktille tai ei, puhumattakaan etutassujen asettamisesta maahan) ja Foxy liukuu juuri oikeaan paikkaan, etutassut maahan, takatassut kontaktille, odottaa vapautus käskyä ja sen saatuaan kirmaa pallolle. Vauhti on mieletön ja toistoja useita, joka kerta virheetön suoritus. Tällä me jatketaan, jatkossa niin, että palkka on yhden hypyn takana, sitten kahden, sitten putken jne jne. kunnes lopulta se on vain osa rataa. Kapistukselta voin poistua jo kauas, lähettää kaukaa ja layeroida, paikka pitää. Otin myös puomilla kaksi kertaa, yhtä hienosti meni. Foxylle siis jätän tuon paikka -käskyn, Lisa sen sijaan saa opetella koko esteen yhdellä käskyllä (kiipee).

Kontaktit on sellainen murheenkryyni ollut aina. Jos ja kun ne saadaan oikeasti kuntoon, varmasti kisafiilis rentoutuu paljon, kun on yksi asiaa vähempi murehdittavana. Toisena meillä on nyt sitten kepit, joilla näkyy selvää löysäilyä Foxyn kanssa. A treeniä en ole vielä aloittanut, sekin vaatii useita toistoja, takaaleikkauksineen ja persjättöineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti