perjantai 22. lokakuuta 2010

Kep-kep-kep-kepit!

Ei sitten eilen päästykään epiksiin Esan venyneen työpäivän takia, mutta pääsin kuitenkin koirien kanssa lenkille illasta, kun Carina tuli pikkuisia katsomaan ja treenasin sitten Foxyn kanssa omassa pihassa. Lisahan ei olisi epiksissä edes rataa voinut mennä, koska sen kanssa on vielä puomi ja kepit treenin alla ja keinukin itseasiassa.

Alla oli siis pitkä lämmittelylenkki ja Foxy menikin kyllä sitten radalla sen mukaisesti, enhän minä ollut edes muistanut, että sekin osaa olla vauhdikas, kun olen vain tuota Lisaa hehkuttanut ;) No, se meni lujaa ja hienosti, aatakin otettiin nyt ensimmäistä kertaa. Muutaman kerran otettiin semmoista pikku radan pätkää, Lisan kanssa sitä samaa ja sen jälkeen vielä pitkä jähyttelylenkki. Näitä lisää! Ihania pikkukoiria minulla :) Rommi pääsi mukaan kyllä lenkille, mutta sen kanssa ei nyt tottistelut, ehti jossain välissä metsässä syödä läjän paskaa, eikä todellakaan huvittanut palkata siihen suuhun, yöks!! Se sai saippuapesun kun mentiin sisälle.

Nyt päivällä otin Lisan kanssa menestyksekkäästi kahtatoista kujakeppiä. Kokeiltiin tätä CarinaT:n kanssa toissapäivänä, jolloin siirrettiin kepit eri paikkaan ja laitettiin kahdeksan sijasta kaksitoista keppiä. Lisa ei jotenkin hiffannut koko hommaa, kokeiltiin hihnalla ja vedättämällä ja lähettämällä ja palloa kupissa ja pallo kädessä ja vaikka sun mitä, kunnes lopulta Carina ehdotti, että asetan sen niin, että keppejä pitää tehdä vain neljä - no se onnistui. Sitten kuusi, lopulta kahdeksan ja siihen lopetettiin. Eilen treenatessa sitten otin taas kuusi, sitten kahdeksan ja lopulta kaikki kaksitoista, hyvin meni ja tänään meni joka kerta kaikki 12 oikein nätisti. :) Välillä mennään vähän taaksepäin, mutta tämmöistäpä tämä tietenkin on...

Otsikosta poiketen Lisan keppi-käskynä on yksi "kepit", Foxyltahan piti opettaa tuo toistaminen pois, se meinasi tietenkin aina lopettaa, kun itse lopetti käskyttämisen.

Nyt nakkikeitolle ja sitten siivoamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti