maanantai 11. lokakuuta 2010

Jipii, kisakalenterin täyttöä!

Huh huh... Jos Lisa on tosiaan jo vuoden alusta kisakunnossa, niin on parempi olla minunkin... laskin, että Oulun ja Lapin-läänin alueella järjestetään yli 40 starttia keväällä! :0 Nyt nimittäin myös ActiveDogin areenakin on kisakunnossa ja hekin ovat alustavasti varanneet kalenteriin kisapäiviä. Jipii! :) Alkaa olla jopa valinnan varaa, mihin mennä ja milloin, tai ei nyt ihan ;) heh. Mutta kyllä jos kerran kuussa pääsisi lähtemään molemmilla koirilla, niin on sitä siinäkin. Toiveina todellakin saada kasaan ne kaikki nollat Foxylle, mutta onhan meillä taas ensi vuosikin aikaa ;)

Mutta toiveet on toki erikseen, tavoitteena on Foxyn kanssa SM-kisat ja MM-karsinnat, vanha virsi, mutta kyllä me ainakin tosissaan yritetään! Lisan kanssa sitten toiveena nousta kevään aikana kolmosiin. Ei siksi, että sinne olisi kiire, vaan siksi, että se on oikeasti hyvä. Carina auttanee minua näissä tavoitteissa, mutta en tiedä miten paljon hän on valmis kisaamaan Lisan kanssa ja minun pitää kuitenkin itsekin kisata sen kanssa, ettei siitä aivan tule Carinan omaa ;)

Tuumailin, että Lisan kanssa voisi yrittää käydä kisoissa kevään aikana harvakseltaan. En tiedä miten se auttaisi yhtään mihinkään, mutta ehkäpä siinä olisi se juju, että se on niin kiihkomieli, että rankka ja toistuva kisoissa käyminen tulee todennäköisesti käymään sen hermoille, ettei se ala esim. haukkumaan/vinkumaan (=komentamaan) radalla, kun se nyt on niin hiljainen. Käytäisiin myös minun (tai Carinan) psyykkeen mukaisesti Lisan kanssa radalla, silloin kun tuntuu, että rento meno olisi taattua. Se on kyllä tähän asti osoittautunut olevansa paljon viilipyttyisempi, kuin mitä siitä olisin uskonut, mutta luulen että Lisan kanssa liian paljon hyvää kerralla ja monta kertaa perätysten tekisi vain hallaa.

Täyttelin taas tosiaan kalenteriakin (oikeassa laidassa) pitkästä aikaa tammikuun alkuun asti. Foxylle on suunnitteilla startteja jo nyt marraskuulle, joko Ouluun tai Torkkille, katsotaan miten sen kanssa alkaa treenit sujuilemaan. Lisan kanssa ei siis kiire, mennään sitten kun SE on valmis. Jos ihmettelette, miksi toistelen tätä koko ajan, noh, se on tärkeää minulle, en saa kiirehtiä sen kanssa. Tammikuussa tahtoisin näyttelemäänkin Kajaaniin, samalle päivää illalla olisi yksi startti agilityakin, se voisi olla mukavan rento tilaisuus ottaa Lisankin kanssa epistenomaisesti yksi startti... Jos ei se pääse kisaamaan jo aiemmin, mutta jotenkin en usko. Nyt pitää Lotta malttaa ja odottaa että se osaa.. Ja onhan minulla Foxy.

Messariin tullaan kehänlaidalle ehkä sitten tillistelmään. Joo ei maksettu 100€, että kaksi keskivertokoiraa pääsee näyttämään karvojaan tuomarille, joka tulee melkein puolet halvemmalla kuukauden päästä Kajaaniin ihan samoissa asiosissa. :P Messari on ihan liian yliarvostettu ja ylihinnoiteltu, kuinka tärkeää on olla Helsingin Voittaja? ROP koiraksi tuleminenhan on kyllä aina hienoa, varsinkin kovassa sakissa.

Kuulin puskaradiosta, että Maitomien Action oli eilen ollut ROP-koira erkkarissa, todella upeeta! Marikalla on kyllä ollut aivan mieletön vuosi näyttelyiden suhteen... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti