perjantai 15. lokakuuta 2010

Uusia ja vanhoja videoita

Jaksoin nyt vähän enempi perehtyä noiden videoiden tekoon, eikä se sitten olekaan yhtään vaikeaa... Tein Lisan treeneistä leffan :) Ja sitten sain lopulta koottua helmikuisessa Kim Kurkisen koulutuksessa otetut videopätkät kasaan. Niitä en vielä osannut tehdä niin hienosti. Koulutuksesta läpisin kai jotain enempi silloin joskus helmi-maaliskuussa, mutta tässä nyt nämä minun tekemäni elokuvat! :) Olen niin ylpeä itsestäni...

Ensi kerralla pitää vaan muokata äänikin pois ja laittaa vaikka musiikkia tilalle, joku ääliö oli jostain syystä jättänyt jonkin työmaakoneen ärisemään koko treenien ajaksi tuohon kentän viereen, eli ei kannata laittaa ääniä kovin kovalle. Kurkisen koulutuksessa taas seurakaverit keskustelee aika selkeään ääneen tuossa videolla, toivottavasti ei mitään sopimatonta... ;)


3 kommenttia:

  1. Wau mitä menoa! Molempien kanssa!

    Ja Lisalla ei ollut siis täysvauhti päällä vielä? Aikamoisia tyttöjä sulla.

    VastaaPoista
  2. No kun minustakin se näyttää paljon kovemmalta menolta, kuin mitä se oikeasti oli :D Nakin kanssa se mennä "lönkytteli" vaan, heh tai siis huomasin heti itse, että vauhti oli ihan pois. Sitten seuraavalla kierroksella otin pallon ja se oikein sujahteli joka paikkaan. :) Lisa on nopea, vaikka luulin, että Foxy on nopea. Foxy on kai nopea, mutta Lisa on hyvin nopea! Kaikkein kivointa siinä on se, että Lisa on lisäksi hanskassa, Foxy nimittäin usein ei. Lisan kanssa virheet on täysin ohjauksellisia, se on enempi vieressä kulkevaa tyyppiä ;) Foxy taas usein päättää itse, kuinka rata jatkuu ja edistää heti ja aika reilusti, jos sille vaan antaa tilaa, tekipä siinä vieressä itse sitten mitä tahansa.

    Tämä ero varmasti johtuu suurelta osin siitä, että ollaan Foxyn kanssa alusta alkaen tehty kaikki virheet yhdessä, Lisa taas on valmiiksi säästynyt osalta, kun minä osaan jo jotain pikkuisen enempi, kuin Foxyn kanssa aloittaessa. :)

    Mutta on ne aikamoisia tyttöjä kyllä, agility on niin kivaa! :)

    VastaaPoista
  3. Hienostihan ne menee kumpaisetkin =) Mulla oli Ninjan kanssa kauna, pikkupiika syndrooma, eli oottelin sitä liikaa ja ohjasin idioottivarmasti joka kostauti pitkinä kurvina ja hitautena..Mulla on juuri melkein samalla lailla, eli xena tykittää ite omaan valintaa jos oon liian epäselvä, kun taas Ninja odottaa käskyn ja on muutenkin kuuliaisempi. Meillä nämä "vanhukset" kato osaa ite paremmin ;)

    VastaaPoista