tiistai 19. lokakuuta 2010

Viimeiset treenit

Tänään vedin viimeiset kenttätreenit tälle vuodelle. Foxykin pääsi mukaan, meitä oli niin vähän tällä kertaa. Harjoiteltiin sylkkäriä, hienosti alkoivat aloittelevatkin koirat sen hiffata - Lisakin hetkittäin :) Foxyn kanssa sai pistää oman kropan aika mutkalle, että se kääntyi tarpeeksi, olen kyllä sitten tehnyt siitä kankean kulkijan... :P Sen käännökset on siis surkeita, kun ensimmäiset puolitoista vuotta harjoiteltiin lähinnä vain etenemistä... vain ajoittain onnistun sen kanssa tekemään tiukkoja, napakoita käännöksiä. No, Foxyn kanssa en sen enempää alkanut tahkoamaan kuitenkaan, pikkuisen iloteltiin ja annoin sen maistella palloa. :) Oli niin intopinkeenä, ettei oikein lähdössä pysymisestä voinut puhua...

Rommille aloittelin opettamaan Ilsen lelujen keräämistä lattialta. Se osaa periaatteen; eli nostaa kun pyydän, näytän lelukoria ja se osaa tahtoessaan tuoda lelun koriin. Ongelmana tällä hetkellä on vain motivaation puute, eri saa enempi palkkaa ihan vaan kanniskelusta kuin koriin laittamisesta ja kehuista. Sen kanssa touhuaminen on jo paras palkka itsessään, että koitappa siinä sitten motivoida. No joo, patukka saisi sen riemastumaan äärettömyyksiin, mutta sen nähtyään minkään muun esineen ottaminen suuhun ei enää tule kysymykseenkään.

Myös sellainen varjopuoli näissä nouto-treeneissä aina on, että Rommille jää ne hyvin paljon päälle, nytkin se on jo muutamaan otteeseen rapannut lelukoria, että voisi ottaa sieltä lisää kanniskeltavaa ja etsii nurkat ja sohvan aluset edes jotain kannettavaa hakien. :/

IN ENGLISH: (Fox some reason I cannot make this stupid Blogger colour the writin for me anymore... I don't understand what is it that I do wrong...)

Today was Lisas last day training outside. Foxy was with us too, for we're slowly starting to practice with her too. She was all very exited, even a little too much, if you ask me, when she would not stay behind the first jump before I released her. Well, I got her do something right and she got her yellow ball, she sure has missed it being on the field again :)

I'm planning on going to a competition with her in the end of November, we shall see how the practice starts to get going... After so obedient Lisa she feels nerve-wracking crazy ball... :P And yes, after he being on a 6-month-break, poor little Foxy, sure she's bound to have heaps of extra energy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti