perjantai 14. helmikuuta 2014

Ai kamala..

Aamulla herätys kello 5 huomenna. Tai pikkuisen ehkä aiemminkin. Ollaan onneksi fiksuja ja eletään meillä Suomen aikaa. Muuten pitäisi herätä jo neljältä. Ei sillä muuten tietenkään ole merkitystä, mutta tottakai sitä myös illalla laittaisi tunnin myöhempään nukkumaan ja henkisesti kello neljä on paljon pahempi kuin kello 5.

Luleåssa startataan paikallista aikaa klo 07.00. Siis ykkösluokat. Tällä kertaa saan ihan oikeasti rauhassa katsella kaikki luokat ennen omaa suoritusta ja kaiken lisäksi siellä on vielä jännään katseltavaa! Kamalasti nuoria hurjapäitä meidän seurasta, ministä maksiin ja ykkösestä kakkoseen, joten seurattavaa todella riittää :)

Taisin jo nähdä unta, että unohdin ottaa toppavaatteet mukaan. En tiedä miten lämmin halli on, sen pitäisi olla lämmin, mutta koetan varautua kaikella mahdollisella (jos autoon vain mahtuu... meitä on usiampi kyytiläinen) ja sitten vaan nautiskella.

Omille radoille asetan vaatimukseksi hmm... en ole oikein ajatellut asiaa. Jos vaikka, että ohjaan huolellisesti, enkä oleta. :)

Tälle keväälle voisin asettaa sellaisen tavoitteen kisoja koskien, että kehittäisin ja opettelisin omat kisarutiinit.

--

Jore hoitaa minun sukkaani. Se tuoksuu Igsyltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti