maanantai 3. helmikuuta 2014

Igsyn tulokset

Aikaa klinikalla vierähti 3 tuntia. Lapset olivat mukana, siihänä tuo vierähti - käytiin me välillä kaupassa :)

Igsylle tehtiin yleistutkimus, otettiin vuotonäyte, rauhoitettiin: otettiin verikokeet, myös haimatestiä varten, röntgenkuvat koko rangan pituudelta, sivusta ja päältä, hampaan poisto (se kulmuri) ja oliko vielä muuta... Voi hirvitys sentään.

Hieman se tuntui olevan jumissa kauttaaltaan, ja Igsylle suositeltiin hierontaa jumien vuoksi (en ole uskaltanut hieroa pahemmin, koska olen pelännyt että rikon jotain) nyt voisi vaikka varata ajan ensin jollekin muulle ja sitten jatkaa ylläpitävää hierontaa itse.

Se aristi ylävatsaa ja ulospäin oli nähtävissä huono kaulan asento, pitäen päätä alhaalla, hieman heikot venytykset sekä taakse että eteen, olematon takapotku.

Rg-kuvissa ei muutosta edelliseen (tähän palaan vielä myöhemmin), mutta nyt ylhäältä päin otetuissa näkyi hieman vinoutta kaularangassa, jonka arveltiin olevan aiemmin mainituista lihaskireyksistä johtuvaa.

Vuotonäyte oli ok - Igsyllä alkoivat siis ensimmäiset juoksut!

Verikokeet normaalin rajoissa, maksa-arvot hivenen koholla, epäiltiin lääkkeiden vaikuttaneen asiaan ja sokeriarvot hivenen koholla, mutta täysin normaalin rajoissa.

Haimatestituloksia odotetaan viikon loppuun asti (MUOKS. Tulos tuli jo tiistaina, tämä postaus kirjoitettu maanantaina ja arvot olivat reilusti viitteiden ulkopuolella - joten kipeänä on siis ollut juurikin haima, klikkaa lisää)

Hammas lähti hyvin, mutta pitkällä juurella.

Pikkureppana!!! Kaiken kaikkiaan silti paras uutinen tässä on se, että näillä näkymin Igsy jää henkiin, jos syy kivuille siis vielä löytyy, kuten siltä näyttää, josta muualta kuin missä sen aluksi epäiltiin olevan. Eli astetta toiveikkaampana ajelimme kotiin Oulusta tällä kertaa. Haimatuloksia nyt sitten vielä odotetaan ja jos se ei ole sekään, niin jatketaan tutkimuksia ja toivotaan parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti