lauantai 1. helmikuuta 2014

Bästa kompisar

Ainakin nyt juoksujen aikoihin Lisa ja Igsy ovat toimineet todella hyvin! Siis koirasuhteiltaan, ovat oikein parhaat kaverukset :) Täällä on tosin saanut todistaa melko villiäkin menoa välillä kahden nartun kesken, mutta tosiaan nyt juoksujen alettua ovat alkaneet nukkua aivan liki, Lisa hakeutuu Igsyn kylkeen, leikkivät paljon ja mikä oli ihanin huomata, kun tänään lähdin kotoa useammaksi tunniksi - ei eroahdistusta, kun kaverina on oma bestis :)

Laitoin siis kameran kuvaamaan pitkästä aikaa ja sain noin kahdeksan minuutin pätkän tallennettua, akkua ei ollut jäljellä enempää. Jore oli häkissä ja tytöt irti talossa. Jore astuisi Lisan vieläkin heti jos likelle pääsee, nämä juoksut ovat olleet jotenkin erityisen voimakkaat, vaikka juoksupäivissä ollaan jo huitelemassa 21. Lisa käveli suoraan nukkumaan ja Igsy kohta perässä :)

Huomenna päästään Lisan kanssa Moilasen Mikan agilitykoulutukseen ja hallikin on lämmin. Mukava päivä siis tulossa! Tänään olen saanut olla koko päivän yksin kotona, aika luxusta todella, edellisestä kerrasta on, noh, en edes tiedä miten kauan. Ehkä jotain 3 vuotta... :)

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi!
    Voisitko käydä katsomassa tämän blogin joka tarvitsee kipeästi lukijoita?
    http://pikkurekku.blogspot.fi/
    Kiitos

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Kävin kurkkaamassa!

    VastaaPoista