sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Pohjanoteeraus

Että sellaisesti aloitettiin tämä kisakausi. Luleån hyvät hetket on jo unohtuneet. Samoin hyvät neuvot kisoihin valmistautumisesta. Masennus iski just nyt. Tai ei nyt ihan, kai väsyttää vaan. Viikonloppuna tuli ajettua n. 600km, oleskeltua kisapaikoilla 15 tuntia, istuttua auton ratissa 8 tuntia ja nukuttua reippaat 10h.

Muisteloissa 5 hylättyä rataa.

- Yksi hyvä hylly (E-rata, radalla vain yksi ainokainen virhe)
- Yksi melkein kokonaan tsempattu rata (F-rata)
- Yksi melkein hyvä yritys
- Kaksi aika kamalaa kyhäelmää kontaktiloikkineen, joista kävelin ulos, vaikkei hylkyä välttämättä alla vielä ollutkaan. Tai kuten aina, osuu se kontaktille, mutta ei se pysähdy.

Nyt väsyttää aivan liikaa, että jaksaisin oikein analyseerata ratoja, kun olen sen jo muutamaan otteeseen tehnyt. Juoksin minä pari kertaa ihan kovaakin, Haukiputaalla lähinnä. Activella oli muuten myös todella hyvä pohja juosta, uusi kumirouhe täytteinen keinonurmi.

Mutta, olisi pitänyt juosta vielä enempi ja mikä tärkeämpää, keskittyä paremmin. Hieno nollarata (ym. Haukiputaan E-rata) menetettiin ylimääräisellä takaakierrolla kun vasitella koiran sinne ohjasin. Voi itku... Myös Moilasen radalla valunut valssi jäi harmittamaan tosissaan.



Räsäsellä oli tosi kivoja ratoja ja samaan tapaan fiilistelin myös Moilasen radalla. Vertasella tällä kertaa aikamoista kiemurtamista meille, rataprofiileista en saanut otetta oikein kuinkaan... Tapojeni vastaisesti tuijotin viime tippaan asti miten muut radan selvittävät ja kun oma vuoro tuli, hyvä jos muistin miten rata vietiin loppuun asti.. Toinen rata oli vähän mukavampi kuin ensimmäinen ja enhän minä sitä ekaa ohjaamaan oikein päässytkään.

Nyt haluaisin vaan nukkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti