keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Omat treenit päivänpaisteessa + video

Oli niin ihana paisteinen päivä, että lähdettin lasten kanssa hallille. Auringonpaiste kun tarkoittaa sen lisäksi, että on sekä kirkasta että ihanaa, myös sitä, että hallilla on lämmin, vaikka mittarit pakkasta näyttääkin. Ja olihan sitä lämmintä, lapset vähensivät vaattetta loppua kohden koko ajan ja koiria sai koettaa juottaa joka välissä.


Mukana oli Lisa ja Igsy. Harjoiteltiin Lisan kanssa niitä saksalaisia, kun ne jäi kaihertamaan mieltä kisojen jälkeen. Videolle ei tullut kuin onnistuneita otoksia, vaikka akun loputtua otettiin useampi epäonnistunutkin vienti kepeiltä otettuna. Ne ei ole niin sulavat kuin haluaisin, välyä on aivan liikaa minun ja esteiden välissä ja sutjakkaammin toki voisi liikkeelle lähteä.

Kokeiltiin myös vastakäännöstä putkelle, testailtiin molempia kontakteja vauhdissa ja lisäksi hioin keppikulmia. Videolle tuli vain alun kokeilut kepeiltä, lopuksi otin reilumman matkan päästä ja jopa niin, että pysyin koko ajan Lisasta kahden metrin säteellä ja pystyin juoksemaan edellä olevan esteen taakse kauemman siivekkeen takaa vastaanottamaan Lisan takaakierrolle. Samoin paremmat olivat myös ronskin persjätöt tai päällejuoksut jne pujottelun loppupäässä, nekään ei videolle päässeet.

Videolla on pätkä kuvattu lapsia varten. Ilsen tähtitunnelli... huuu... Aika hieno :) (Kosmisia äänitehosteita en tee minä, vaan Lisa)

/div>

Igsyn kanssa juostiin putkea ja se rallatteli hallilla minkä ehti, nautti aivan taatusti. Videot vaan ei onnistuneet, kun kuvasin liian kaukaa. Arvatkaapa missä jouduin sen pitämään kun Lisa treenasi? En missään!!! Se istua nakotti hihnan päässä aivan videokameran alapuolella! Ihana nappula! Se on aika pikkuinen, ehkä 32-33cm vain ja tuntuu vielä pienemmältä, hankala arvioida.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti