maanantai 3. helmikuuta 2014

Ouluun

Puhetta oli lähteä Ouluun tarkastettavaksi kun Igsy on taas kipeänä. Selkeää kipua näkee vain harvoin, mutta on sen olemuksessa koko ajan sellaisia viitteitä, ettei sillä ole kaikki aivan ok ja kuten aiemminkin ounastelin, kyse voi olla vain siitä, että kipu on jo kroonistunut. Ei mitään kamalan huolestuttavaa silti, mutta joitain pieniä juttuja, lähinnä liikkumisen jne kanssa. Joten lähdetään käymään, vaikka vointi on vakio, jos saataisiin joskus vaikka se lopullinen diagnoosi. Kerran muka jo peruinkin ajan, kun se ei enää tuona päivänä ollut kipeä, mutta sillä tekniikalla saadaan odottaa ikuisuus.

Syksylläkin oireillut pissijuttu on taas nostanut päätään, eli "merkkailee" tyhjää. Ja se ei minusta täytä tyypillisen merkkailun kriteerejä, vaan minusta Igsy todella yrittää käydä pissillä, mutta mitään ei tule. Tätähän tutkittiin syksyllä, otettiin pissanäyte, joka oli sitten aivan puhdas. Joten syy voi olla jossain muualla.

Lisalla alkaa olla juoksut ohi, mutta minusta Igsy osoittaa nyt sitten juoksujen alkamisen merkkejä. Siis turvonnut emätin ja ruskeaa vuotoa. Vuotoa ei erityisen paljon vielä ole tullut. Voi vuoto olla jotain muutakin tietenkin, otan senkin tänään puheeksi.

2 kommenttia:

  1. Oireet ("tyhjä" pissa, turvotus, vuoto) voivat viitata myös nuoren koiran emätintulehdukseen. Otappa puheeksi!

    Leena+Manna

    VastaaPoista
  2. Totta Leena, koetetaan tutkia kaikki mahdollinen!

    VastaaPoista