torstai 29. elokuuta 2013

HAASTE! Hui...

En ruukaa olla kovin interaktiivinen mitä tulee blogin pitämiseen, tai no, en ehkä elämässä yleensäkään. Itsekeskeisyyden kanssa tulisi vähän hellittää.

No, jotta en taas alkaisi jaarittamaan jostain aivan muusta, tartun asiaan. Edellinen kirjoitukseni, jota muuten muokkasin n. 100 kertaa ennen julkaisemista, on muutamassa päivässä kerännyt reippaasti normaalia enemmän katselukertoja. Syy voi toki olla sekin, että teksti on kuolettavan pitkä ja se on täytynyt lukea osissa käyden sivuilla monta kertaa tai sitten se on ollut syystä tai toisesta kiinnostavaa luettavaa.

Mutta minulla itselläni kiinnostaisi kovasti lukea muidenkin mielipiteitä erilaisista hyvin agilityyn soveltuvista roduista. Miksi juuri tämä tai se rotu sopii hyvin agilityyn ja mitkä omat kokemukset siitä ovat. Helpoin varmaan, jos itse omistaa ko rodun tai ainakin tuntee muutamia lähemmin.

Joten vaikka tapanani on antaa muiden elää rauhassa omaa blogielämäänsä siihen liiemmin kommenteilla tai varsinkaan haasteilla puuttuen ja ahdistellen, niin teen nyt poikkeuksen, koska haluaisin kuulla muidenkin mielipiteitä asiasta. Uskoisin myös, että moni muukin agilitykoiraa suunnitteleva on kiinnostunut tällaisista postauksista!

Sen turhemmin ketään pois jättämättä, haastan mukaan kaikki omat lukijani tai kommentoijani!

Kerro siis henkilökohtainen TOP5 (tai 10, jos juttua riittää) agilityyn soveltuvista roduista, omakohtaista kokemusta ei siis tarvitse olla, pelkkä mutukin kelpaa! :) Ja jotta kukaan ei tuntisi itseään ulkopuoliseksi haastan kaikki agilitybloggaajat kertomaan ajatuksistaan aiheesta ja jos haluat tarttua haasteeseen vaikkei sinua ole haastettu, niin siitä vain.

Pistä vielä linkki kommentteihin tai linkitä tämä haaste blogistasi, niin saan käydä lukemassa, muuten en juttua välttämättä koskaan löydä ja jutun juoni vähän kuin menee siinä.

(Ja pst. Pentu on iki-ihana. Niin kuin sen kuuluu ollakin.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti