keskiviikko 21. elokuuta 2013

Jore esiintymässä

Selviydyttiin Joren kanssa näyttelytreeneihin maanantaina illasta. Odotusten mukaisesti se meni, mitä tuli käsittelyharjoituksiin. Koska pöytä oli matala, käsittelyn sieto oli vielä surkeampaa kuin normaalilla trimmipöydällä. Ote minulla oli sellainen, ettei Jore muuta voinut tehdä kuin murista ja kyyristellä :( Se seisoo pöydällä hienosti tasan niin kauan, kun joku alkaa lähestymään.

Treeni kesti tunnin verran ja kyllä me tuntuva osuus siitä seistä pönötettiin kuitenkin rivissä erään kettiksen takana suurimman osan ajasta, ilman ongelmia. Joten siihen olen kyllä tosi tyytyväinen ja yllättynyt siitä miten hyvin meni. Myös yksinkävelyt onnistui, mutta porukassa juokseminen oli vähän liian jännää ja yhteisringistä jouduttiin joka kerta poistumaan takavasemmalle, kun se meni aivan riekkumiseksi ja haukkumiseksi.

Varmasti esiintyminen saataisiin kuntoon viikottaisen treenin avulla, mutta käsittelyyn pitää puuttua syvemmin, jos siihen aiotaan vielä saada muutos. Katsotaan mitä tuleman pitää... Haluaisin lähteä kouluttamaan käytöstä toisenlaiseksi Wirénin oppeihin pohjaten, mutta koirakouluttajia kun ei oksilla kasva täällä pohjoisessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti