perjantai 23. elokuuta 2013

Huomenna ja torstain treenit

Me lähdetään huomenna pennun hakuun. :) Esalla alkaa myös loma. Pentua odottaa peti, lelut ja oma häkki uudella patjalla, puruluut on vielä ostamatta. Harmaita vessapaperirullia olen jemmanut puoli kassillista myös touhumateriaaliksi. Kaimion kirjaa en ole nyt kolmatta kertaa aloittanut, heh, vaikka joka kerta siitä aina jotain uutta tarttuukin matkaan. Ehkä otan sen huomenna reissuun mukaan. Voi iik.

Eiliset treenit meni mainiosti, siinä oli vain yksi kohta jota en mitenkään päin saanut natsaamaan Lisan vauhdin kanssa. Olin itse tehnyt radan möllejäni varten, mutta kolmosluokkien radalle muutettiin pussi-suorasta haastavampi ja nopealle koiralle, noh... todella haastavaksi, tai sitten minä vaan olen hidas ja surkea tapaus. Tässä ratapiirroksessa siis Lisan tekemä rata, jotakuinkin, mölleille tein 5-8 suorasta todellakin suoran, vaikka eipä sitä etenemättömän koiran kanssa siltikään helposti menty.

Eli ensin kokeiltiin 5-8 väliä ohjaamalla kuvassa oikealta. Juoksin likimain koiran päälle joka kerta. Ei järkeä. Sitten persjättöä 5-6 väliin, ekat kerrat Lisa luki puomin kun en ottanut sitä mukaan. No, hoksasin vähän vihjata minne mennään seuraavaksi mukaan mutta minä etenin liian nopeasti tuonne seiskalle ja Lisan piti ilman vauhtia (siis ilman minun vauhtia) hakea aika kaukaa häämöttävä putken suu, haki se, mutta vauhti siinä hiipui. Olisihan siinä voinut vielä itse jatkaa putken suuntaan, mutta olisi tullut paniikki ohjaamaan ysiä (vaikka olisin muuten varmaan aivan hyvin ehtinyt). Joten se kohta meni joka kerta vähän hölmöillessä. Saatiin me se monta kertaa tehtyä, numeroiden mukaan, mutta ei sujuvasti kertaakaan.

Mutta kun sen kohdan jättää omaan arvoonsa (saako niin tehdä?) niin hyvin se meni. Ei varmaan kisoissa ole tuommoisia kohtia ollenkaan... En minä ainakaan ikinä semmoisia antaisi rakentaa, jos olisin tuomari ;) Nytkin teki mieli kesken treenin ottaa ja hiisata sitä pussia edes puoli metriä 11-putken suuntaan.. En saanut.



Mutta ne muut jutut, hienosti, hieno Lisa :) Keinu ja puomi oli hienoja kans. Että olipas se nyt hienoa, vähän niin kuin keskiviikonkin treenit. Oisko näillä fiiliksillä nyt sitten vihosta viimein ilmoittauduttava johonkin? Kuten Kalixiin (ekan kerran Ruotsiin, hui!) ja sitten vielä Tornioon ottamaan taas revanssia Virran radoille. Oikein semmoinen syyhy iski, kun hoksasin, että siellä olisi taas pitkästä aikaa kolmea starttia tarjolla. Kilpailusyyhy!

Lisa Arcticin kisoissa 11.8. Kuva: R. Sonntag

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti