sunnuntai 25. elokuuta 2013

Hon är här

Tässä on meidän Igsy, sweetest, bravest, smartest tjej! :)



Hon var duktig och helt tyst på vägen hem, bara sov på mina fötter när jag lägte hon ner. Här hemma har hon varit nästan att hon hade altid bott här! Hon träffades alla sina nya familje medlemmar samma natten och allt gick bra, hon är so duktig och jätte modig liten tjej :)

Första natten gick också alldeles bra, med lite gråt när hon vaknade. Jag sov i samma rummet med henne och andra hundar och lägte min hand ner, så fort hon gick inne i sin bur. Hon uppfattade snart att hon får lite tröst när hon läggar sig ner i buren.

Lisa och Jore har accepterat henne bra också, fast Jore skulle redan vilja leka med henne och Lisa kontrollera när hon börjar bli för ivrig.

--

Igsy on nyt saapunut kotiin ja millainen reipas tyttö meille onkaan tullut! Se on rohkeasti tepastellut sisään porteista ja ovista, antanut meidän koirien haistella ja tutustua ja hetkistä myöhemmin häntä pystyssä tassuttelee niiden perässä. Se tutki koko meidän suurta pihaa tosi reippaana ja leikkisänä heti alkuunsa ja on selkeästi myös aika ahne - ruoka siis maistunut ensi hetkestä lähtien! :)

Yöllä nukuin samassa huoneessa ja pistin käden alas aina kun hoksasi mennä koppaan nukkumaan. Siihen se nopeasti rauhoittui nukkumaan, mutta heräsi herkästä taas kokeilemaan joko se äiti taas säpsähtäisi, kun pidän meteliä ja minähän aina säpsähdin.. Pissoja se ehti tehdä yön aikana useammat, mutta kakat käytiin tekemässä ulos, kun käytiin yksi yöjuoksu pihalla tekemässä.

Kovempia äkillisiä ääniä ehkä illalla vähän säpsähteli, mutta häntä ei laskenut, kaikki on kohdattu häntä pystyssä, paitsi meidän koirat on kiltisti tervehditty pienenä ja hiljaisena. Koviin ääniin ei tosin auta kuin tottuminen, meidän perheessä ei niiltä välty. Lisa tosiaan pikkuisen on sitä koettanut alistaa, muutoin se on välinpitämätön, Jore osaa olla vielä gentlemannimpi eikä tuijota pentua ollenkaan, haki aamulla sitä jo leikkiinkin ulkona, mutta Joren leikit on vielä vähän liian villit ;)

Mutta rohkea ja reipas pentu on, muistuttaa paljon Lisaa meille tullessaan. Siitä tulee ehkä kevyt broken, karvahapsuja on harvoja siellä täällä. Silmäpigmentti ikäisekseen mainio ja hampaat on terävät!






1 kommentti: