torstai 22. elokuuta 2013

Treenit 21.8.


Treeniksi muodostui putki-A-erottelu, lisäksi vähän pimeää putkeaa ja tietenkin Aan alastulotreeniä. Rimat myös olivat tapissaan, ei kolisseet ja hyvin hyppäsi. Lisa oli vauhdissaan kun ollaan oltu vähemmällä treenillä pidemmän aikaa ja treeni menikin hienosti ja oli mukavaa. Vaikka milloinpa se ei olisi, motivaatio ei vaan ole ollut niin korkealla eikä ole mieli hinkunut kentälle joka välissä ja vähän muulloinkin, vaan kerta viikossa kentällä on riittänyt. Että ihan hyvään väliin tämä ylimääräinen treeni tuli. Inspiraation siihen sain ASB-lehdestä.

Hyvä vinkki muutenkin, jos kadonnutta agilitymotivaatiota etsii, on lukea agilitylehtiä :) Meillekin tulee molemmat suomalaiset julkaisut, eli myös Agi.fi ja tykkään lukea molempia. Agi.fi tosin sisältää enempi  asiaa itse treenaamisesta, ASB-lehdessä hauskinta onkin ehkä palsta jossa esitellään ratatreenejä pienillä estemäärillä :)

Ratapiirros vastaa osittain videolla tehtyä, esteiden paikat on jotakuinkin samat vaikka himmeällä näkyvät vastaavat ehkä paremmin tuota meidän tekemää harjoitusta.

Palkkana oli uusi kumipallo jossa sellaisia "viiltoja" se ujeltaa vienosti heitettäessä ja Lisa oli aivan innoissaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti