perjantai 30. elokuuta 2013

Beach & Bitches

Rannalla oli ihanaa, paistettiin makkaraa, aurinko paistoi meitä ja vaikkei niin ihanan lämmintä enää ollutkaan, niin kuvat ainakin antaa olettaa niin! Jore oli myös mukana tällä kertaa, mutta siellä täällä liikkui ihmisiä ja joku koirakin, joten se sai ulkoilla vain tovin hihnan päässä.

Igsy on saanut tutustua uusiin koirakavereihin nyt viikon lopusta, Jenninkin luona päästiin käymään tänään ja tyttö sopi siihenkin laumaan kuin nyrkki silmään! Supin nahkakin sai jo pihalla kyytiä, kun Jarno pääsi ensi kertaa "kouluttamaan" neitiä, hyvä siitä varmaan vielä tulee!

Meillä onkin sitten Lisan kanssa kisat huomenna Kalixissa, kuinkahan meidän käy?! En ole vielä edes katsonut karttaa, että mistä sellainen kisapaikkakin mahtaisi löytyä.

Eilinen haaste ei saanut oikein tuulta eikä tulta alleen. No, nauttikaa kuvista sen sijaan, mukavan outeraktiivista toimintaa ja sopii minunkin luonteelleni paljon paremmin. Nauttikaa myös, mikäli niitä viimoisia lämpimiä päiviä vielä pukkaa, monta ei enää tälle syksyä meille pohjoisen eläville suoda!












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti