keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Kesä vain jatkuu - Still A Summer

Alkanut syksy on ollut aivan uskomaton, taas on saatu tuta meren ihana lämmittävä vaikutus ja todella nautiskella siitä! Mielessä jo kävi tänään pistää biksut päälle ja lojua koko päivä terassilla, mutta en sentään. Olisin tullut tikatuksi pikkuhampailla varmasti aika moneen otteeseen.

Igsy on aivan ihana neiti. Osaa toki luonnollisesti olla myös äärimmäisen hermoja raastava ja ehtii joka paikkaan ja joka kohtaan ja ottaa joka ikisen tavaran suuhunsa, mutta kun siltä pyytää huomiota, se istua nakottaa ja tuijottaa että, mitä nyt? Mille nyt aletaan?

Suhtautuu varovaisesti Joreen joka on vähän rajumpi vaikkakin ystävällisempi, eikä aina muista olla Lisan kanssa niin hillitty kuin Lisa vaatii, eli Lisa antaa kyllä sitten tietää ennemmin tai myöhemmin, mitä ei suvaitse. Eikä varmaan erityisemmin koskaan tule pennun kanssa leikkimään. Jore saa hoitaa ne työt ja hyvin ne jo leikkiikin yhdessä.

--

Igsy är mycket energisk, men på ett sätt också lugn. Hon har tom. otrolig bra fokus när det krävs. Hon tycker att änvanda munnen, och griper allt och alla när hon bara får ett chans ;) Kanske då också lydnad med denna tjejen?

"Wedge-shaped head"

Inspecting the Grounds

"Oops, I'll just be quick over and then gone!"
Testing: Carrot



Still Carrot


A Parson Russell Terrier Puppy, 10 weeks

Excursions no. X

Excursions no. XX

Testing: Rose hip

Jore has found something edible too. Or something "used-to-be-edible"

Dicentra formosa. Delighting us from June to September.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti