lauantai 7. syyskuuta 2013

Tornion kisat

Tällä kertaa päivä meni aikalailla toiveiden mukaisesti, tavoitteena oli tulos tai kaksi ja ne sieltä tulikin, ensimmäinen jopa nollan kera. Lisalta oli vauhti pois, kun tajusin taas liian myöhään, etten ollut nesteyttänyt sitä ollenkaan. :( Eli vähän kurjalla tavalla nyt herui tuo nolla ensimmäiseltä radalta... Miksei sitä muista? Lisa on meillä tosi huono juomaan, joten kikkakakkosia juomisen suhteen on käytettävä. Muutoin se vaan on juomatta. Sijoitus olikin siis "mones". Nyt takaraivoon painaa se NESTEYTYS, joka siis Lisan tapauksessa varmaan parempi aloittaa jo kaksi päivää ennen kisoja.

Aikaa ratojen välissä oli reilusti ja kun olin aloittanut nesteytyksen heti kun hoksasin virheeni, niin toisella radalla vauhtiakin oli jo paremmin. Tuloksena oli kuitenkin hylky niin hölmössä kohdassa että vieläkin harmittaa.. kun olisin ottanut mukaan takaakiertoon ja tehnyt suunnitellun persjätön loppusuoraa varten, niin siinä olisi voinut olla vaikka tuplanollan paikka. Noooh, ei tämä mitään. Sekä ekalla että tokalla radalla sain viedä pimeään putkeen, saattelin kovasti ja kävi jännättämään että meneekö, mutta meni se molempiin! Hypärillä saattelun takia meni ohjauskuviot jatkossa uusiksi, mutta ilman ongelmia niistäkin selvisin silti.

Kovasti hakemista ja pieniä töpeksimisiä on kaikilla radoilla ja juoksen jäykästi (pitäisi käydä jossain niksauttajalla koska olen jo kauan ollut jumissa. Vaan kukapa nyt itseään ehtisi huoltaa), ettei se kovin mukavaa katseltavaa minusta ole siltikään, vaikka tuloksiakin tuli. Mutta parempi mieli silti jäi. Kontaktit meillä oli kuitenkin "halutunlaiset", olisi pitänyt vaatia molemmilla 2. A-esteillä (radoilla oli kaksi aata) paremmat pysähdykset, mutta itsepä hoppuilin. Näihin pitää nyt paneutua, siihen meille "ihanteellisen Aan kontaktiin", joka minulla mielikuvissa on.

A-rata

Kolmas rata oli myös hyvähkö, harmittaa Aan kontakti toisella kerralla, varastettuaan Lisa tuli jalkoihin ja vein sen "potkiskellen" takaakiertoon, josta ei tullut kyllä virhettä vaikka arvelin niin, mutta seuraavasta pujottelusta kyllä. Muutoin sekin oli semmoinen näppärä rata, niitä oli päivä siis täynnään! Virran kirous on siis poistunut ;) ja radat olivat oikeasti mukavia. Minusta tuntuu, että ne on kyllä olleet sitä aiemminkin ja sen takia juuri on harmittanut, ettei ole onnistunut sitten ollenkaan.

B- ja C-radat
 

Huomenna lähdetään reissuun. Viikon päästä on tarkoitus käyttää Jorea "käytöskonsultilla" ja Lisan kanssa JOA:lla kisaamassa, siellä tuli tänä vuonna avattua kesäkisakausi ja siellä se myös päätetään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti