perjantai 20. syyskuuta 2013

Välistävetoja

Lisan kanssa treenattiin toissapäivänä ja eilen välistävetoja. En lähtenyt eilen treeneihin ollenkaan, kun meni vaikeaksi aikataulujen ja lasten vuoksi ja päivä oli jo muutenkin ollut vaikea...! Koirat kuitenkin aina piristää, joten päätin pitää nopeammat treenit (kun aikaa ei tuhraannut matkoihin) lähikentällä ja sattuman kautta myös C löytyi sieltä Svean kanssa :) Jos muuten googlettaa kuva haulla "kelpien pentu" niin kolmas kuva on juurikin Sveasta minun ottamanani. Svea oli meillä hoitokoirana lapsuusaikanaan.

Igsy oli mukana myös ja pääsi totuttelemaan hurjan kelpien läsnäoloon ;) Kamalasti olisi kaveri kiinnostanut, mutta aivan ei uskaltanut mennä luokse! Svean tykötulemiset olivatkin astetta riehakkaampia ja Igsya vähän säikäytti, mutta lopuksi veteli jo rallia kiinniolevan Svean ympärillä ja heilutteli sille häntää.

C & Svea olivat siis mukana treenaamassa. Olin tosiaan keskiviikkona ottanut pikatreeninä kotona putki-puomi-erottelua ja välistävetoa ja tuolloin minulla syttyi lamppu! Eilen lamppu piti sytyttää vielä uudestaan eikä se aivan heti onnistunut, mutta viimeinen radan suorituskerta oli jo sujuva nolla! Että kyllä se siittä, ne välistävedotkin! Kamera oli mukana, mutten sitten kehanna laittaa sitä hyrräämään, joten saatte tyytyä ratapiirrokseen.



Huomenna startataan Oulussa Minna Väyrysen radoilla kaksi starttia. Aamusta pääsen ehkä kuvaamaan Zeldan ratoja - jännittää itseänikin! :) Väyrysellä oli viime vuonna samaisissa OKK syyskuun lopun kisoissa muistaakseni ihan kiva radat. Joten saapipa nähdä. Itse kisasin tuolloin Lisan kanssa tuplat (ainokaiseni ikinä!) kakkosluokkien Johanna Nybergin radoilla, Väyrysen ratoja sain siis vain seurata sivusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti