keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Tsemppii! - ratapiirros lisätty, video tulossa

No voi huh. Katsoin juuri eilen tsemppaamani 30 esteen radan videolta (tai oikeastaan 29 esteen; yksi jäi väliin toistuvasti kun en muistanut sitä ja unohdin ohjauskuvion välistä, että sen ohjaaminen olisi enää edes ollut mahdollista) ja kauhistus sitä huohotuksen määrää.. ! En tiedä itkeäkö vaiko nauraa. Kyllähän minä tiesin, että kunto on huono, mutta on se aina niin ikävää silti huomata.

Ja minä olin vielä ajatellut, että otan tavan näistä 30 esteen treeneistä. Tekee siis hyvää pääkopalle ja varmasti myös kropalle. Treenin jälkeen olin punainen naamaani myöten ja kotiin tultuani myös kiukkuinen. Lisa kävi syömässä jotain puskista ja tiellä ajoi autoja. Täällä ei yleensä aja autoja, mutta nyt ajoi, kun hallilla oli joku lasten jumppa menossa ja se loppui juuri kun lähdettiin. Autoista kiukustuin siksi, kun Ilse oli matkassa ja Lisan kaulapanta löysällä, koska sen oma panta unohtui Sotkamoon joten varoin, ettei Lisa lipsahda hihnasta ja samalla koetin pitää Ilsen takista kiinni, että Ilse pysyy pyöränsä kanssa tien reunassa ja lisäksi olin siis hikinen ja tiellä oli autoja. Joten siinäpä sitä riitti yhdelle punaiselle kotiäidille syytä kiukustua, kun tilanne ei selvästikään ollut hallinnassa. Omalla tiellä sitten päästin hihnoista irti niin sanotusti ja Lisa ehti jossain puskassa käydä syömässä jotain. Ehkä sen vanhan juustonpalan jonka löysin sen suusta myös viikko sitten ja nakkasin jonnekin. Juustonpaloja tielle saattaa tulla vaikka meidän omasta kompostista kun linnut kuljettelee ruokia. Meillä ei luultavasti asu kaunaisia naapureita jotka olisivat saattaneet tiputella juustonpaloja tien reunoille, vaikka ainahan se myrkytysmahdollisuuskin mielessä käy, vaikka asutaankin täällä kaukana.

No, onneksi saatoin mennä suoraan suihkuun, heti virkistyin.

Mutta siis. 30 esteen radat jotka sisältää vain 6 hyppyä, A:n ja pujottelun, on aivan mahdollisia. Minulla oli siihen alun alkaen suunniteltu putki A:n alle, olisi varmasti ollut paljon jännempi treeni niin, mutta putkea ei nyt ollut. Joten tein joka kerta A:n.



Ensi kertaa varten Lotta koutsi määrää: Vauhtia!! Loppuun asti täysillä ja jos lopussa vauhti ei ole enää niin kova, vaikka täysillä meneekin, niin alussa sitten supertäysiä. Hirveetä lönkyttelyä...

Ne on kohta jo luvanneet lunta. Ihan näin äkkiä ei olisi kyllä tarvinnut viilentyä. :( No, pomppa on nyt vihdoin laitettu tilaukseen. Valitettavasti ei saatu punaisena, joten otin ruskean, toivottavasti se on sopiva! Koon kanssakin vähän jo huoletti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti