sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Kisat ja kaupungin vilinää

Igsi mennä painaltaa samaan tapaan kuin aina ennenkin. Otimme sen tänään lasten kanssa mukaan kaupunkiin, tarkoituksena ihan vaan kuljettaa Igsyä siellä täällä. Ensin tie vei talleille, menossa oli kahden ratsukon ratsastustunti, jota käytiin katsomoissa vähän aikaa seuraamassa. Käveltiin tyhjillä tallikäytävillä ja lopuksi käytiin tervehtimässä isoa, rauhallista heppaa ulkona. Lapset syöttivät sille heinää ja Igsi heilutti häntää. Nostin pennun myös syliin, että hevonen sai haistella sitä ja olihan jännää! Alas laskettuani häntä heilui edelleen. :)

Eläinkaupassa sitten olisi pitänyt saada kyllä tervehtiä kaikki! Ja ai kamala kun ne ei tulleetkaan kaikki tervehtimään! :( Yksi kaupantäti sentään palasi takaisin ja kävi rapsuttelemassa oikein huolellisesti, sitten saattoikin taas jatkaa matkaa. Puntarilla Igsi painoi tasan 3kg. Vad stor tjej!! Lapset saivat käydä ihastelemassa lintuja ja kaneja, me vaan pennun kanssa haisteltiin ulkopuolelta tuoksuja.

Seuraavaa kertaa varten talutinkävelyä vielä harjoitella vielä ripausta luotettavammaksi ja sitten liikenteen vilinää ihmettelemään, mutta reipas se on kun mikä, häntä pystyssä joka paikkaan :)

Tassu vaikuttaa normaalilta, aamulla siinä oli vielä hivenen lämpöä, mutta nyt ei sitäkään enää. Sormet silti vielä ristissä, että tällä tosiaan selvittiin.

---

Pääsin viimeisen kerran tälle syksylle vielä kisaamaan OKK:lle lauantaina. Ja olikin kyllä ihana että pääsin! :) Mukavaa seuraa, mukavia tuloksia, mukava päivä kerrassaan!

Aloitimme aamun Zeldan kisaradalla, Zeldallahan oli pohjana jo kaksi LUVAA ykkösistä ja siinähän kävi sitten niin, että pitkästä puomin kontaktilla viihtymisestä huolimatta sieltä tuli se kolmas LUVA ja Zelda ja Marjaana pääsivät korkkaamaan B-radan kakkosiin! :) Kakkosten rata oli minustakin aikasta haastava ja tämä rata menikin vähän höpöttämiseksi :D Mutta hienoja pätkiä siellä täällä aina kun se onnistui, joten ei voi olla kuin ylpeä tämänkin parin saavutuksista. Kakkosluokkalainen Zelda - upeaa!

Iltapäivästä sitten kisattiin ne kolmosten radat. Aamulla tuomarina oli ollut Minna Räsänen ja iltapäivällä meitä viihdytti radoillaan Minna Väyrynen ja tosiaan, parsonit tulivat ja veivät neloisvoiton A-radalla :D Lisan kanssa sijoituttiin kolmansiksi, Helgan viedessä ykkössijan ja Ninjan tullessa toiseksi. Nyytti ja Ansku sijoittuivat nollallaan neljänsiksi. Olipas se hauskaa :) Saan ehkä videonkin tästä radasta myöhemmin, en ole nyt ihan varma tuliko se johonkin videolle...



B-radalla tuplaan pyyhälsivät vielä Marjaana ja Ansku, meille Lisan kanssa kontakti vitonen! Ouh nou... ne ei ole koskaan kivoja. Mutta muuten molemmat radat olivat menoltaan ihan hauskoja, sain tehtyä mitä suunnittelin, eikä ne kyllä vaikeimmasta päästä olleetkaan, hain tarkoituksella niihin vauhtia ja sitä oli ihan mukavasti, vaikka muutama sekunti kyllä aina voittajasta jäätiinkin :/

B-rata, vitonen puomilta



Mielessä on nyt paljon pyörinyt ajatus Lisan leikkauttamisesta, vihdoin.. Hormonitoiminta saa aikaan niin voimakkaita mielialan laskuja ja nousuja kierron vaiheen mukaan, plus sitten tuo älytön maidontuotanto, eikä me niillä juoksuillakaan enää mitään tehdä... :/ Kisoissa sain myös kuulla positiivista palautetta nartun steriloinnista, jolla myös vaivana voimakkaat valeraskaudet ja hormonitoiminnasta aiheutunut tiukkapipoisuus - voi kun leikkaus toisikin sen leikkisän Lisan taas takaisin! Vaikka leikkaus kyllä jotenkin silti pelottaa.

Leikkaus ajottuisi tuonne marras-joulukuulle, jotta se tulee tehtyä oikeassa vaiheessa, siiheksi valeraskaus oireiden pitäisi olla jo kokonaan pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti