torstai 8. marraskuuta 2012

EV:t

Eilen käväistiin Lisan kanssa epiksissä, mukavia ratoja, joskin ensimmäisellä pidin aivan liikaa kiirettä, hoppuilin ohjaamisessa ja Lisa tuli ohi useammasta esteestä. Se oli sellainen suoraviivainen rata ja oletin vain, että koira tulee perässä ja nappailee kaikki esteet siinä samalla. Niin kuin Foxy teki, mutta kun me ei olla ihan vielä siellä asti!

Toinen rata oli paljolti samanlainen, joten pääsin ohjaamaan kunnolla eikä ohituksiakaan siis tullut, silti sai juosta ihan yhtä lujaa, tai vähän lujempaakin oikeastaan :) Molemmilla radoilla tultiin Aan kontakti juoksuna koska "jäin ohjaamaan" - olisi vielä pitänyt reippasti mennä ohi, niin Lisa olisi varmasti jäänyt nätisti. Se ei vielä osaa itsenäistä etenemistä alas, varsinkaan radan yhteydessä. Noh, josko tämän muistaisi ensi kerralla sitten.

Videoita ei ole, kun kameran akkulaturi on hukassa ja akku tyhjänä.. Puhelimen kuvalaatu taasen oli hallissa surkea.

Muuton Lisaa vähän jänskätti kaikuva halli ja rähisevät koirat, kiltimmille teki tuttavuutta ja leikkiäkin olisi halunnut. Ensi viikolla sitten pitäisikin mennä ensimmäisiin hallitreeneihin, ellei nyt satu muuta menoa päällekkäin. Geenitestin aikakin saattaa varhentua ensiviikolle.

Foxyn poika Aapo debyytteili siellä myös ja se meni oikein hyvin ensimmäiseksi kerraksi semmoiselta kuumakallelta ;) Nätisti hyppäsi ja lujaa meni!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti