tiistai 13. marraskuuta 2012

Uusi takki - New coat

Lisan uusi hieno Softshell takki Helsitarilta tuli eilen :) On se saattanut tulla aiemminkin, postilokero oli aika täynnä tavaraa, mm. kaksi Koiramme-lehteä ja Agi.fi sieltä löytyi myös. Innoissani tilasin eilen ASB-lehdenkin pitkästä aikaa, taisin lopettaa sen tilaamisen 2010 kun Agi.fi alkoi tulemaan.

No mutta asiaan. Annoin ehkä himpun verran liian pienet mitat, vähän joutuu löysäämään kaula-aukon teippiä ja takki voisi ehkä olla sentin pidempikin. Mutta se oli muutoin odotukset ylittävä, kuoriosa kevyttä sateenkestävää kangasta sekä siihen napeilla kiinnitettävä vuori lisänä. Se on siis myös monikäyttöisempi kuin ajattelin. Kaipailin kesän sateisiin mutta lämpimiin kisoihin sateenpitävää mutta hengittävää loimea, jotta koiran ei tarvitsisi märkänä seistä ja tutista, ja tämä ajaa juuri senkin toimen, kun vuoren ottaa pois ja vuoren kera se on sitten sopiva erityisesti keväällä ja syksyllä tai muutoin viilämmillä säillä. Pakkaskelejä varten tosin pitänee vielä laittaa jokin tuulelta suojaava loimi. Lisan omaa villamanttelia pitää yrittää kutistaa pesussa, se on niin venynyt että mahtuu Jorellekin.

Joren hieroin sunnuntaina. Se aristi vähän oikean lonkan seutua ja lihasten välistä olinkin löytävinäni pieniä trigger- & kipupisteitä, jotka sai kyllä käsittelemällä häviämään ihan hyvin. Liikeradat sillä oli huomattavasti paremmat kuin kuukausi sitten, tähän ovat tainneet hihnalenkit auttaa. Tai sitten se, että istuin lattialla hieromassa enkä pöydällä ja koira jännitti vähempi eikä lihakset olleet kireällä..?  Lihakset tuntuivat kyllä käteen muutoinkin rennommilta kuin Jorella yleensä.


Lisa got her new fancy jacket yesterday and it seems to fit well enough. It has a water resitant outer shell and  a warm inner shell to be attached with buttons. Good for warmer rainy days in the summer and with the lining it's perfect for walks from spring to autumn.

Jore got a massage yesterday. Overall I think he was better than he's used to be, good extent of limbs and softer muscles. Might have been result of doing the massage on the floor instead of the table. Only from the area of the hip joint I thought I found a becoming? trigger point, it was small big and I could loosen it up with this one time of handling.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti