perjantai 30. marraskuuta 2012

Tuurillaan

Pahasti tuntuu siltä, että jos ei tänä iltana juoksut ala, niin huomisen aikana sitten viimeistään. Lisa on ruukannut olemuksellaan ilmentää hetkeä jolloin juoksut alkaa, se on ollut vähän alapäin ja hämillään ja tänään on minusta tuollaista ollut jo havaittavissa. Silti peppua pyyhkiessä ei mitään, eikä Lisa tunnetusti ole mitenkään hurjan siisti, eli tahriminen alkaa kyllä heti kun juoksutkin alkavat, Foxy taas oli ihan eri maata siisteyden suhteen.



Mutta annetaan nyt ajan kulua ja katsotaan. Koska se nyt vasta harmittaisi, että varmuuden vuoksi jättäisin kisat väliin ja juoksut alkaakin vasta ensi viikolla. Aiemmin onkin jo tullut mainittua, että tästä seuraa 2 - 3 kk kisatauko, riippuen siitä onnistuuko lähteä Skellefteån kisoihin tammikuun lopulla. Ja kun lämmin hallikin olisi tarjolla niin kyllä minä niin mieluusti lähtisin siellä Pellossa käymään! Jos Lisa tietäisi ja pystyisi, niin varmaan se jättäisi juoksut juoksematta ennen ensi viikkoa, eikös.

Otin iltapäivällä 4 kertaa puomin kontaktia ohijuoksulla ja aina pysyi, vaikken sanonut aina edes vahvistusta "kiipee" alastulossa, joten kyllä minä juoksemista kisoissa kokeilen, jos ei onnaa niin rata seis ja seuraavat radat sitten vielä varmistaen. Tavoitteenahan olisi selvitä kontakteillakin vain yhdellä vihjesanalla joskus tulevaisuudessa, ettei koiran kontaktille pysähtyminen / osuminen olisi missään tilanteessa riippuvainen oman sanallisen käskytyksen ajoittamisesta.

Ensimmäiset suomalaiset LOA-testitulokset ovat tulleet ja ne löytyvät PRT ryn kotisivuilta. Yksityisiä tuloksiahan oli jo siellä täällä saatu aiemminkin.

First Finnish LOA DNA test results are here and can be found from the club pages.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti