sunnuntai 25. marraskuuta 2012

SERT Siirt. 3.lk

Kisapäivä oli mainio, aamun sai keskittyä ykkösluokkien menoon ja todistaa seuratoverin nousua kakkosiin myöskin :) Matka- ja kisaseura oli siis mainiota ja tulokset myös!

Tehtiin ekalta radalta hylky, pohjalla vitonen kepeiltä. Muuten aika sujuva rata, mutta kepit tosiaan möhlin ja heti pian pujottelun jälkeen valssasin hieman liian innokkaasti ja vein Lisan muurille hyppy nro. 12 sijasta. Mutta muutoin niin upea pieni kiitäjä oli Lisa tänään!

Ensi kertaa elämässäni otin myös kontaktit kisaradalla menestyksekkäästi varmistellen, eli tarkoittaen menestyksellä sitä, että koira myös pysyi niillä vapautuskäskyyn asti. :) Nyt sitten pitäisi yhdistää se juoksuliikekin niihin, nyt siis vain kävellä kepsuttelin ohi ja kyllähän siinä muutama sekunti palaa, muttei meillä hoppu vielä ole sen vauhdin saamisessakaan. Uskoisin, että Lisa suurimmalla osalla radoista tekee aliaikanollaa kolmosluokissakin, jos etenemä on 4s. molemmin puolin, muttei se tosiaan se kiihkein kisapeli ainakaan vielä ole ja sopii mulle vallan mainiosti.

F-rata (hr)


E-rata


Ja näin se tie vie siis Pelloon ensi sunnuntaina korkkaamaan kolmoset. Jos ei muuta, niin toivoisin kykeneväni ainakin yhdellä radalla testaamaan kontakteja juosten. Siinä meidän tavoite siis. Pellossa kirmataan kolmen radan verran, Lisan kanssa ei ollakaan sellaista rupeamaa ennen ehditty tekemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti