maanantai 19. marraskuuta 2012

Kasvattiterveiset

Sotkamosta tullessa koukattiin sunnuntaina Kajaanin kautta ja hyvin, hyvin pikaisesti ehdittiin nähdä sekä Felixiä että Mörköä, molempia B-pentueen poikia siis.

Molemmat pojat ovat paljolti samanlaisia kuin pentunakin, Felix isänsä tapaan tullut ehkä hivenen pentuaikoja totisemmaksi, mutta ehdottoman ystävällinen ja täysin käsittelyn kestävä se oli, vaikka anaalirauhaset räplättiin, korvia syynättiin ja spannailin ja paijailin sitä siinä muutenkin (on helposti spannattavissa ainakin vielä ja hyvän kokoinen muutenkin). Felix on alkanut myös harrastamaan raakailua ja hyvin on kuulema toiminut. Siinä se oli irti rivitalon etupihalla, välillä kävi tiellä päin vahtimassa meidän käynnissä olevaa autoa, mutta ei mitään kaahottelua tai turhaa haahuilua. Oikein fiksu nuori mies siis :)

Witty Fox Bandito Bianco "Felix" 15 months. Kuva: J.Laitinen.

Mörkö oli semmoinen samanlainen suloinen möttyrä, kuin se oli silloin pentunakin, pyllähti istumaan ja tuli syliin rapsuteltavaksi. Pikkuinen kuin mikä, Pikkupoika siis edelleen nimensä mukaisesti.

"Mangusti-Mörkö" - WF Bambino. Kuva: R.Kuronen-Sorvari

Molemmilla on nyt iän myötä tullut vähän machohenkeä kuvioihin, Möröllä vähempi, Felixillä enempi. Odotettavissahan se tietenkin oli, kun iskän takaa sitä varsinkin molempien vanhempien luonteissa löytyy. Lisan kanssa Felix tuli hyvin juttuun pihalla ja innostui kuulema pitkästä aikaa juoksemaan ralliakin äitinsä kanssa, joka tosin välillä joutui vähän komentamaankin innokasta, vierasta poikaa.

Zeldastakin sain tuoreen kuvan, kerran niitä on nyt kaikista muistakin. :) Zelda treenaa agilitya ja tyttöä näenkin vähän väliä työharjoittelun merkeissä. Vilkas, fiksu ja ketterä, jopa hieman röyhkeä toisinaan kaikessa erinomaisuudessaan ;) Sellainen on Zelda ja kuten kuvakin todistaa, edelleen Bella e Unica - kaunis ja ainutlaatuinen.

Zelda - WF Bella e Unica. Kuva: M. Juuso

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti