torstai 28. maaliskuuta 2013

Lisan lihashuoltoa

Huomenna siis kaksi starttia Pellossa.

Lisa on hierottu eilen illalla ja viimeksi viikko sitten torstaina, tänään kireänä oli leveäselkälihas molemmin puolin, joka pehmeni sitten etujalkojen käsittelyn myötä, biceps brachii oikealta (epäilisin pientä liukastumisvenähdystä joko lenkillä tai pujotellessa) sekä quadriceps vasemmasta takajalasta. Vasen takanen  kauttaaltaan aika tiukka ja antoi aluksi huonosti käsitellä. Polvinivelen mobilisointi parani käsittelyn jälkeen huomattavasti ja lonkkaa käsitellessä myös rentoutumista havaittavissa.

Toissapäivänä Joren kanssa lenkillä innoistuivat juoksemaan kunnes Lisa yhtäkkiä lopetti ja piti (huom.) vasenta takajalkaa vähän aikaa koholla, mutta senkin jälkeen käveli normaalisti ja juoksi ja rallatteli. Liikunta ollut normaalia sen jälkeen muutoinkin, samoin tänä aamuna.

Hierontasessioita tarkoitus jatkaa nyt vielä ensi viikolla ja varmaan vielä sitä seuraavallakin, että saisin takapotkua paremmaksi. Pakkaskausi on mahtanut tehdä tällä vilupyllyllä tehtävänsä ja koko talvena ei pahemmin kepeää ravia ulkona näy, hallilla kyllä yleensä liikkuu oikein kivasti, kun antaa vapaana ravata.

Arnicaa ajattelin annostella nyt viikonlopun ajan vielä lisäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti