sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

OKK:lla

Ei menny nappiin kisat, ei. Videoitakaan ei nyt ole, vaikka kamera mukana olikin.

Ekalta hylsy, tokalta hylsy ja kolmannelta - kun päätin että nyt tehdään se nolla! - tehtiin kymppi. Haastavahko pujottelun sijoittelu johti viimeisestä välistä varastamiseen, jonka korjasin kuitenkin ennennäkemättömän nopeasti (vai mitä?). Ja lopulta juuri ennen loppusuoraa heitin Lisan liian hätäisesti hypylle ja jäin katsomaan että kieltääkö, kun jäi kyllä heti sellainen kutina, että liikaa oletan - no, ei aivan kieltänyt, mutta rima tuli alas. Oihvoih. Olin toisen radan jälkeen aika maissa ja mietin, jo, etten lähde Activelle Lisan kanssa. Aiemmin kun oli aikomus lähteä Activelle ja skipata Pello ja jäädä rauhassa pääsiäistelemään, mutta kyllä se nyt vaan apinanraivolla on pystyttävä kisaamaan niin, että on tyytyväinen omaan suoritukseen. Ohan se kumma.

Lisa tekee ja osaa ja itse vaan kämmäilen. Joten nyt Lotta RYHTIÄ siihen touhuun. Jos Activella on edelleen havaittavissa samanlaista mamoilua, niin sitten jään suosiolla kisatauolle ja taotaan vauhtia takapuoleen ja treenataan ihan vähän rataakin hallilla ja kahlataan kaikki (2kpl?) Torkkin epiksiä. Haalin vaikka Arcticiltakin pari aktiivia messiin ja järjestetään meille avoimet kahden startin epikset myös. Tämä ei ole lupaus.

Tänä aamuna olin siltikki reipas (en ole siis lannistunut) heräsin klo 6 tekstailin vähän Heidille ja sain kuin sainkin senkin ylös sängystä ;) ja ajelin hallille. Mietiskeltiin Heidin kanssa yhdessä lämmittelyhommia, sekä koiran että ohjaajan, vähän kroppajumpan alkeita, lähinnä koiran ja sitten ihan kevyttä ketteryystreeniä (ohjaajan) koska mulla alkoi aamusta pukkaamaan flunssaa päälle. Jäin vielä lopuksi treenaamaan Joren kanssa, se tekee rengasta ihan kuin Foxy, tosi pro meiningillä :) Etenemisellä syöksyy vaan kupille, mutta olen kyllä vähän niillä mielin, ettei Jorella hurjasti tarvitse semmosita itsenäistä menoa enää vahvistaa. Se on aika luja menemään ihan itsekseen kun vähän siihen suuntaankaan vihjaa.

Lisan kanssa treenattiin vaan kevyesti kisojen keppikuviota, sekä muutama toisto Aata. Aan kontaktitkin kun luisuttiin läpi vaan. Pujotteluja vahvistin namikupilla edessä, juoksin siis rajussakin vauhdissa ensin oikelta ohjaten koiran ohi pujottelun päädyssä niin, että Lisa jäi itsenäisesti pujottelemaan. Ja aloitin myös voimakkaamman häiriötreenin, kun tuntui kestävän etupalkalla hyvin, eli juoksin koiraa vastaan sen pujotellessa.

Niin ja se Joren korva, aivan ihmeen hyvä jo! Puskenut kaiken mönjän ihon lävitse, jota ollaan sitten puhdistelu, mutta korva on kyllä ihan sileä, eikä mikään "kukkakaalikorva", jonkalaisen siitä varoiteltiin tulevan. Punottaa se silti, joten voihan se olla, että joudutaan vielä lääkäristä hakemaan huomenna antibiootit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti