sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Myssyt ja aksaa

Tämmöisistä olin jo aikani Lisalle haaveillut - kunnes ystävä toteutti haaveen, kiitos Kati! Lämmin fleecemyssy vilukorville! Jorekin sai omansa :)




Ulkovaatteita on kyllä ihan epäreilua pukea päälle sisällä - sama pätee sekä koiriin että lapsiin! Ilmeet kertovat..

Tältä viikonlopulta saldona yhteensä 3 tuntia Emma Vaskon koulutusta. Ihanan kannustavia ratoja, koska ne oli tosiaan meille haasteellisia, varsinkin lauantaina ja silti sain lopulta väännettyä niitä niinkin hyvin, että lauantain radan suoritin vain yhdellä kiellolla (pujottelulle sylkkäri vauhtiputkesta kun putki kummittelee heti pujottelun vieressä. Ehkä saisin ratapiirroksetkin laitettua tänne joskus) ja sunnuntain radan lopulta ihan nollalla, kun tarpeeksi monta kertaa sai tehdä ;) Molempia jäin tekemään vielä itsekseni, kun sattui, että hallilla oli aina tyhjää oman ryhmän jälkeen.

Mahtavinta olikin, että lauantain radoilla sai kerta toisensa perään todeta, että Lisalle toimii (edelleen) sylkkärit mitä ihmeellisimmissä ja vaikeammissa tilanteissa, olen vain unohtanut käyttää niitä ja tänään taas vahvistettiin kerta toisensa perään takaakiertoja, yleensä saksalaisilla, sekä niistoja, joissa meillä molemmissa ongelmia, kun näytän epäselvästi tai töksähdellen ja koira joko kieltää tai vain juoksee ohi (eli kielto se olisi sekin kisatilanteessa). Lopulta alkoi tosissaan rullaamaan, Lisakin selkeästi alkoi hoksimaan mitä siltä odotetaan kun alkoi tarjoamaan oikeaa suoritusta vaikken aina niin superselkeä käsieni kanssa ollut. Niistossa taas oman liikkeen ylläpitäminen koko ajan, vaikka sivuttainenkin sellainen, selkeytti suoritusta huomattavasti! :) Kiitos Emma! Kullanarvoisia vinkkejä.

Näillä eväillä sitten tulevan viikonlopun kisoihin. Niin, Marjaana sai minut houkuteltua kaveriksi Pelloon perjantaina, joten siellä me nyt sitten kuitenkin 2 starttia starttaillaan, heh. Toivotaan jälleen kerran, vähän parempaa onnea kuin kolmosista tähän asti... Olin ehtinyt ilmota meidät myös OKK:lle huhtikuun alkuun ja ja ja sitten ois ne KAS:sin kisat.. Mutta Esa parka. Milloin lie viimeksi ollut agivapaa viikonloppu? Onko sellaisia enää ikinä tulossa? Haluankokaan sellaisia? Ainahan Lisa ei ole ollut mukana tekemässä, se on saanut taukoa kyllä ja kaipa sitä itsekin joskus voisi agilitysta taukoa tarvita... Kai.

Mutta nyt illan viettoon ihan ilman koiramaisuuksia, paitsi ehkä karvakorvien rapsuttelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti