lauantai 30. maaliskuuta 2013

Pellon pitkä perjantai

Jahas noniin. Pellon kisat takana, samoin yksi mainio hylky ja yksi ei niin mainio. Mainiolla radalla kaikki muut meni hyvin, paitsi ne kaksi pientä virhettä ja sillä toisella radalla olin vaan niin eksyksissä.

Mutta ihaninta olikin, ettei Lisa stressannut :) Se oli radan laidalla hiljaa, kun sitä siinä venyttelin, startissa melko hiljaa omaa vuoroa odottaessa ja haki minuun kontaktia ilman pyytämistä. Ja pujottelujen aloitukset molemmilla radoilla tosi hyvin, vaikka meille haastavat kulmat! Tykkäsin myös rataprofiileista, mukavan kiperiä. Puhumattakaan matkaseurasta, kiitokset Nikkalaan! :)

Tällä kertaa videot tarjoillaan musiikin kera erinäisistä syistä :)

Eli A-rata oli oikeinkin lupsakka, kepeiltä Lisa koetti karata väliä aiemmin kun itse siinä taisin vähän hoppuilla, tämän korjasin, jättääkseni myöhemmin ohjaamatta muurin ja jatkamalla silti ohjausta putkeen asti josta hyl. Mutta kauniit kontaktit, ja onnistuttiin välttämään kaikki Annen virittelemät ansat ja selviittiin maaliin kunnialla.



Molemmista rataantutustumisista poistuin aikalailla sekavin fiiliksin, tutustujia oli paljon ja toisella kerralla rataantutustumisaikaa olikin jatkettu, muttei se nyt varsinaisesti auttanut.. jäin vain turhan pitkäksi aikaa jaapaamaan yhtä ohjauskuviota. Varsinkin ennen B-rataa sitten en ollenkaan kerrannut rataa, paitsi meitä edeltävän koirakon ollessa jo radalla, joten tunteet oli aika sekavat. Kaikki energia meni radan mielessä pitämiseen ja ne kaikki ohjausjutut jäi sitten toissijaiseksi. Ja mitä sellaisesta seuraa? No alla olevaa.. Ja kaiken lisäksi liukastuin! Kaikkea sitä



Näillä eväillä sitten pitäisi vielä raahustaa läpi ne jo ilmotut OKK:n kisat ensi viikonloppuna. Olen mennyt järjestämään seuran nimissä epikset meidän treenivuorolla, joten normaaleja viikkotreenejä ei Lisalle heru. Ehkä työnnyn sen kanssa johonkin muuhun porukkaan tai ainakin treenaan torstaina illasta omien treenien jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti