perjantai 15. maaliskuuta 2013

EV-kisat

Ei aivan ehditty eilen mölliradalle testaamaan kontakteja, mutta hyvin riitti kaksi muutakin rataa sitä varten. 1-2.lk. radalta tuli vain vitonen kun kokeilin takaaleikkausta pujottelulle ex-temporena, puomin kontakti olisi voinut olla parempi. Konkareiden radalla keinua otettiin kolmeen otteeseen, aivan mainiota, koska ei Lisan kanssa treenata sitä kisanomaisesti ollenkaan tarpeeksi usein ja se tulee kisaradalla melkein aina jopa ikävänäkin yllätyksenä. Tälläkin kertaa ensimmäisen käskytin huonosti ja Lisa teki elämänsä toisen lentokeinun. Otin sen uudestaan ja ensin Lisa ei suostunut menemään keinulle uudestaan, mutta kolmas yritys onnistui hyvin, samoin sen jälkeiset kaksi muuta keinun suoritusta. Tarkkana tämän kanssa ja enempi, enempi treeniä, ihan vaan koirankin vuoksi jo.

Aan kontaktit oli riemuhyviä, puomilta kerran tai parikin (?) tosiaan himpun varkain, mutta ihan se oli kuuliainen ja muisti mitä niillä haluttiin.

Ei saatu ekaa hyvää rataa videolle ja toinen oli kamala !!! Rataantutustumisessa huomasin aivan lopussa, että olin unohtanut yhden esteen, lähdin radalta pois niin, etten tiennyt miten mitäkin ohjaan ja lopulta juuri ennen omaa kisavuoroa, huomasin, että yksi este suoritetaan vielä toisesta suunnasta kuin mitä olin tutustunut - voiko enää huonommin rataantutustuminen mennä?! No onneksi ne oli vain epäviralliset kisat :) Viikonloppuna tulee sitten olla tarkkana!

Eli tämä kamala rata on videolla kyllä. Se on niin täynnä unohtelua ja huonoa ohjausta, että turhaan sitä tänne laitan joten tekaisin sen sijaan "hyppytekniikka" -videon siitä. :) Minusta Lisalla on aina ollut kelpo hyppytekniikka, tietenkin ajoittain kärsien ohjaajan osaamattomuudesta. Olen pahoillani äänistä. Joskus en vaan yksinkertaisesti jaksa keksiä ratkaisua yksinkertaiseenkaan asiaan, joten napsauttakaa ne pois sieltä vastaanottavasta päästä, jos meinaa rassata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti