lauantai 2. elokuuta 2014

Tänään tahkottua

Aamulla päästiin starttailemaan Torniossa suunnitellusti, peruin aamulla B-kisan, sillä Esa toi lapset kentälle heti pian A-radan jälkeen. Ensimmäiseltä radalta harmillinen putken kieltovirhe, joka johti kohta hylkääntymiseen, kun Lisa loikkasi puomille. Mutta rata oli todella kolmea viimeistä estettä vaille nolla ja vähän hassusta kohdasta sitten tuli se virhe, noh....!!

Olin siis orientoitunut lasten hoitoon seuraavaksi kolmeksi tunniksi, kun paikalle oli pölähtänyt ystäväni katsomaan kisoja tyttärensä kanssa ja tultuamme Lisan kanssa jäähkälenkiltä hän ehdottikin minulle, että voisi ottaa lapset hoitoon siksi aikaa, jos siis haluan startata hyppyradallakin. Siis jos vain haluan. Ai haluanko? :D :D No - halusin!! Onneksi lapset aika kivuttomasti jäävät myös hoitoon, kelle vaan melkein, joten asia oli sillä selvä, peruin peruutukseni, vein lapset K:lle leikkimään kavereiden kanssa ja pääsin kuin pääsinkin starttamaan hypärin. Ja se kannatti :) Saatiin nimittäin toinen hyppysertimme ja yksi enää puuttuu! Sama myös agipuolella, viime viikonlopun serti teki Lisasta sertiä vajaan valion, nyt siis molemmista. Tultiin B-radalla siis toiseksi häviten puolella sekunnilla Hanna-Lenalle ja Lisbetille jotka veivät voiton. JA KIIITTTOOOOS VIELÄ KERRAN SINNE TORNION SUUNTAAN!!! :)

Valitettavasti videoita ei ole, en saa nettiin ladattua ykkösradan pätkääkään tänne.. :/

Kolmosrata kaatui epäluottamukseen, Lisalle kielto pujottelun avokulmaan (koska en luottanut, se näytösti itseasiassa olleen menossa aivan oikeaan väliin) ja päälle vielä Aan kontaktivirhe hoppuilusta. Lopuksi sitten hyllytin sylkkärinteko paikan. Mutta ei makeaa mahan täydeltä, kivaa oli silti :)

Nyt Lisa jää muutaman viikon kisa-, toivottavasti ei treenitauolle ja seuraavan kerran starttaillaan varmaan tuolla pm-kisojen aikoihin Kemissä. Itse kisoihin emme saa osallistua muutoin kuin joukkueessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti