sunnuntai 10. elokuuta 2014

Keskiviikon treenit, ohjaustekniikoita

Keskiviikon treeneissä treenasimme rataa jossa aloitus oli jotakuinkin sama kuin mitä videolla treenaan omalla pihalla. Ensimmäiselle 4:lle esteelle oli mahdollista sovittaa jos jonkinlaista ohjaushässäkkää ja moni jäi kokeilemattakin. Pääasiassa koetettiin mahduttaa siihen japanilaista, eli tuplapersjättöä 2-3 väliin siten että otettiin koira mukaan ohjaamalla esteiden vasemmalta puolelta ja sitten pelkkää persjättöä ohjaamalla oikealta 2-3 esteen välistä.

Ensimmäistä estettä en omalle kentälle mahduttanut, mutta otin Lisaa reilusti mukaan alusta, jotta tilanne olisi ollut mahdollisimman samankaltainen. Tein videolla olevan treenin peilikuvana.







Kellotin suorituksia videolta ja nopeimmaksi suoritukseksi valikoitui viskileikkaus - parhaimmillaan n. 2,35s. Muut sain tehtyä aikalailla samassa ajassa, 2.50s molemmin puolin. Ja siis mitattu aika ensimmäisen hypyn alastulolta putkeen.

oksasinpas poksasinpas myös, että Lisalla toimi ERINOMAISESTI 'takaa' -käsky sylkkärien yhteydessä! Ohopsista! :) Ja toivottavasti se ei ollut vain sattumaa, koska se olisi oikeasti kätevä pieni infopala ja käytännöllinen. Pitää tässä joku päivä treenailla taas sylkkäreitäkin ja testata todettua uudestaan.

(Lisa ja Manu olivat kuin olivatkin mukana perjantaina, Kallilla oli vallan mainio keli, ei ukkosesta tietoakaan. Mutta ehdin jo perua alkeiskurssin. Igsy pääsi testaamaan opittua, eli paikalla oloa esteen edessä, sekä viuhahtelemaan ihaniin putkiin muutaman kerran :) Manu taas sai enemmältikin häiriötreeniä ja olikin siinä sitten hallittavaa.. Ensi viikolla taas..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti