perjantai 8. elokuuta 2014

Uimahommissa

Mukelo (Igsy siis) teloi jalkansa eilen pihalla revitellessään, ei onneksi mitään vakavaa, reunimmainen kynsi vasemmasta etutassusta taipui tyvestä ja siitä tuli hetken aikaa verta. Ei ontunut ja tänään ei vaivaa ole näkynyt. Hieromisen jälkeen tyttö ollut erittäin virkeä ja toimelias tyttö (vaikka onhan se sitä ollut nyt aina), mutta kokeilen nyt vielä uudemman kerran ja taas viikon päästä seuraavan, josko saisin takajalkaan parempaa liikettä aikaiseksi hieromalla.

Ei sitten kynsihaverin vuoksi otettu sitä eilen rannalle mukaan (vähän myös epäilin, josko se taas löytää sieltä jotain luvatonta syötävää) ja mukaan pääsi vain Jore. Käytiin kenties viimeisen kerran tälle kesälle meressä uimassa, mikäli tosiaan ilmat ovat viilenemässä niin paljon kuin ennustelevat.

Jore nautiskeli omasta ajasta ja viipyi vedessä yhtä kauan kuin me ihmisetkin. Nyt pääsin vähän lähempää tarkastelemaan Joren uintitekniikkaa ja aika heikko se minusta on, alussa se niinkin jaksaa pitää asentoaan vaakasuorassa, kunnes aika pian jalat laskee alemmas ja vielä pidemmän aikaa porkkaannuttuaan asento oli jopa aivan pysty suora, jolloin ohjasin Joren takaisin rantaan. Se kun ei millään - ei sitten millään - haluaisi vedestä pois, vaikka kuinka väsy painaisi. Se varmaan hukkuttautuisi ennemmin. Liivit olisi varmasti ihan osuva investointi.

Mutta vesi oli vielä aivan uimakelpoista, lämmintä kun siihen tottui ja meillä on tosiaan nyt uinut aivan koko perhe, Esa kävi jopa poikien kanssa uimassa tuossa lammella yksi ilta lenkin päätteeksi :)

Tälle päivälle on luvattu ukkosmyräkkä jossain vaiheessa ja illalla meillä olisi taas alkeiskurssi :/ Kuinkahan siinä käynee, voihan se olla että siirretään toiselle kertaa.

Tälle päivälle on suunnitelmissa Joren treeni ainakin ja katsotaan uskaltaudutaanko illalla kentälle ollenkaan, edes omien treenien merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti