keskiviikko 27. elokuuta 2014

LISA

Olet ihana Lisapieni!!
--
Pysy sellaisena kuin olet.
--

Katselin tuossa juuri tämän kesän ratoja ja toinen menee niin täysiä! :´) SM-kisoissakin vauhti oli aivan hurja, yksi nappisuoritus jopa minultakin siellä, ja muilla radoilla sitten sähläsin, mutta toinen menee just eikä melkein niin kuin pitää. Toivon vielä osaavani ohjatakin Lisaa sen ansaitsemalla tavalla, joskus sentään jo menee nappiin, mutta vähän useamminkin saisi mennä :)

Lisa pääsi treenailemaan rataa maanantaina, ja se meni lujaa ja hienosti silloinkin, minun pitäisi nyt vaan muistaa vielä jäädä kontakteilla taakse, muutoin ei onnistu, vaan Lisa roikii alas. Ja treeniä sitten ohijuoksuun täällä kotosalla ja omalla kentälläkin tietty.

Lisa on nyt lauantaina menossa kisaamaan kolme starttia, kaksi normia ja yksi joukkueessa. Ja vielä minä sen ilmoitin Tornion kisoihin 7.9. kolmeen starttiin. Ne jää nyt sitten viimeiseksi tälle syksyä, vaikka paljon ihania kisoja on tulossa - mutta menkää te muut Rovaniemelle ja Ouluun ja varsinkin sinne OKK:n uudelle hallille sitten :)

Toivotaan Lisalle vielä paria nollaa, niin ei jäisi yhtään stressiä nollista ensi kevääseen enää! :)

Lisan kanssa treenataan siis normaalisti nyt tulevan valeraskauden ajan, että pysyy pirteänä eikä vaivu masennukseen ja valeraskauden mentyä ohi arviolta joskus loka-marraskuussa sitten se sterilointi. Vähän jo kauhistuttaa, miten siinä käy. Siis siinä leikkauksen jälkeisessä elämässä. Toivottavasti hyvin. Kisataukoa on sen jälkeen tarkoitus pitää n. 3kk ja treenitaukoa n. 2-3kk. Eli kylmimpään aikaan sattuu kisatauotkin sopivasti. Harmillisesti kuitenkin Torkkin avajaiskisat jäänee starttailematta, jos valeraskaus kulkee entisiä uomiaan eikä aikaista itseään tai jää aiempaa lyhyemmäksi.

Leikkaus on siis ajoitettava kierron "matalaan" vaiheeseen, jolloin mitkään hormoonit eivät olisi pinnassa ja jäisi jotenkin "päälle", en tiedä onko ne vain uskomuksia, mutta sen verran varman päälle haluan ottaa, että en riskeeraa ja koetan varmistaa oikean ajankohdan leikkaukselle.

Mutta nyt me mennään vielä täysiä nämä kaksi viikonloppua ja nautitaan molemmat!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti