torstai 28. elokuuta 2014

Kuvia ja tottista

Manun kanssa ollaan nyt tehty treeniä pikkupikkuisissa osissa vähän joka päivä. Perusasentoa lähinnä, ja kuinka se pidetään, vaikka palkkauskäsi on sivulla (ai kamala....) Eikä meinaa onnistua, on kovasti vaikeaa. Manu on ehdollistunut käteen todella voimakkaasti, vaikka eihän me olla sitä edes paljon treenattu :( Joten pilkoin sitä paloihin niin, että se saa palkkaa kun katsoo minuun, käsien ollessa missä vain. Tarvitaan p a l j o n  t o i s t o j a . . .

Tämän vuoksi siis seuraamiset hajoaa, ja nimenomaan aina siihen etten pidäkään kättä rinnalla. Huomasinhan minä sen jo silloin Manun meille tullessa, miten hihnakäyttäytyminen on sievää niin kauan kuin palkkaa on odotettavissa (eli seurasi kättä ja sitä missä kädessä hihna on), siihen olisi pitänyt puuttua topakasti heti alkuunsa ja alkaa opettaa siitä pois... No mutta tuskinpa se myöhäistä on vieläkään! :) Tuntuu vain, että haluan opettaa kaiken moitteettomasti, eihän sitä tiedä, jos vaikka tottistelustakin innostuu aivan ja sitten harmittaa jos perusasiat onkin huonossa jamassa ja on antanut koiran tehdä "kunhan sinne päin".

--

Kennelliitolta odotellaan edelleen laskua, joten ei siis tuloksia edelleenkään!

Tässä muutamia kuvia elokuulta. Minusta tuntuu, että kamerani on vähän rikki, koska se ei ota enää niin tarkkoja kuvia kuin ennen, harmittaa tietenkin ja se syö myös vähän motivaatiota edes ottaa niitä kuvia...

Syksy pukee Lisaa :)

Viilenneet kelitkään eivät estä Manua uimasta :)

Näin syksyt saa kyytiä!

Tottisten päätteeksi seisontaa, Manu 22kk eli 1v 10kk.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti