keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

100 000 rikki

Pääsiäisen aikaan satatuhatta lukijaa oli pamahdellut rikki. Mietin jotain arpajaistakin, mutta en keksinyt mitään arvottavaa, joten se jäi. Tai mietin minä saisiko maalattuja munankuoria pistettyä postipakettiin.. Ehkä ensi vuonna sitten niitä ;)

Eilen episteltiin meidän hallilla. Itsepähän halusin, joten itse myös tuomaroin :) Eikä siinä mitään, oli kivat kisat vaikka vähän jäikin harmittamaan 1.-2lk rata, joka taisi olla vähän liian vaikea. Tai oli ja oli, kun yksi 8,5 kuinen borderin pentu voitti sen 5vp:llä ;) Möllikoirakko voitti myös kolmosluokat - ainoalla tuloksella :P No, kolmosissa saa sentään jo ollakin haastetta. 1-2:sten rata ei vain mahtunut niin kuin olin ajatellut, enkä viilannut estekulmia tarpeeksi, niillä olisi saanut hyvinkin helpotusta aikaiseksi. Ei oikein tuo flexitrack passaa todellisuuden kanssa kun mm. puomi on 3 metriä liian pitkä ja pujottelu puolet liian lyhyt (laitankin niitä aina kaksi päällekkäin) Mutta hienoja vetoja siellä näkyi silti, monessakin kohtaa, kaikilla radoilla :)

Tässä radat:


Luonnollisesti pituus vaihdettiin normihypyksi.

Sunnuntaille olen kosiskellut kuvaajankin mukaan oman pentunsa kanssa tutustelemaan kisameininkiin, joten toivottavasti taas tosiaan kisavideoitakin luvassa, toisin kuin viimeksi OKK:n kisoista. Kisaajia ei ole hurjasti, pyöreät 20 per luokka tällä kertaa. KASsin kisat jää nyt väliin, olen kuulema hummannut nyt ihan tarpeeksi jo tälle keväälle. Huhtikuu hummataan siis vaan hallilla ja kaivetaan omia esteitä lumesta :)

Ja tässä yksi tämän vuoden maalatuista, Ossi ehti murskata jo toisen :/ Kertakäyttötavaraa valitettavasti! Toivottavasti kaikilla oli yhtä mukava pääsiäinen kuin meilläkin ulkoilun ja herkuttelun merkeissä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti